Sådan går du fra trist, modløs og fastlåst til boblende livsglad, meningsfyldt og passioneret

"Når dagene dræner dig, og livet føles forkert, og det er svært at trives og blomstre"

Så ved du, at det er tid til at skrue op for dit liv...

 

 

Når du er ulykkelig og frustreret over dit liv, men du ikke ved, hvad du ellers skal gøre andet end at blive ved med at forsøge at undgå det, der gør dig ulykkelig og frustreret – så ender du ironisk nok med at få endnu mere af alt det, du gerne vil have mindre af i dit liv....

... simpelthen fordi du kun fokuserer på det, der ikke virker i stedet for at få sat fokus på alt det, der virker.

HVIS DET IKKE SVÆRT at holde op med at bruge al din energi, dit overskud og dine kræfter på at forsøge at acceptere, håndtere og leve med alt for mange ting i dit liv, som du ikke trives med, som gør dig ulykkelig og trist og som dræner din livsglæde og får dig til at føle dig fastlåst, modløs og uden handlekraft...

...og i stedet ændrer din opmærksomhed over mod alt det, du kunne gøre i stedet for og som vil fylde dig op, give dig smil i øjnene og få dig til at føle dig let og fri og på rette spor i dit liv, så var det ikke noget problem.

Men det er svært.

Det er svært, fordi det kan være næsten umuligt at se, hvad du ellers skal gøre på egen hånd og det er svært, fordi det handler om at ændre den måde, du ser dig selv og din verden på, som er blevet kodet ind i din hjerne gennem mange år.

 

JEG VED DET, FOR JEG HAR SELV VÆRET DÉR, hvor jeg ikke anede, hvordan eller hvad jeg skulle gøre for at ændre på alt for mange års vildspor i et liv, jeg overhovedet ikke trivedes, hvor jeg var trist, frustreret og modløs og hvor hverdagen mere handlede om at overleve i stedet for at leve.

DET KULMINEREDE I EN ALVORLIG ULYKKE PÅ MOTORVEJEN,  jeg skulle altså næsten miste livet, før det gik op for mig, at det var på tide at tage mig selv alvorligt, overvinde frygten og begynde at leve mit liv på mine præmisser.

– Og at vejen til at genfinde passionen, livsglæden, selvværdet og  selvtilliden, min power og alt det andet, der er vigtigt for mig, gik igennem mig selv, mit eget ansvar for mig selv, mine værdier og for at sætte fokus på alt det, jeg gerne ville.

Jeg skulle vælge mig selv til og og begynde at tage ansvar i stedet for at gøre alle mulige andre ansvarlige for det.

 

DET VALG HAR DU OGSÅ, det er ganske simpelt

 - og det er faktisk lettere, end du tror.

Og fra mandag d. 29. august 2016 og gennem 3 måneders livstransformerende rejse lærer jeg dig hvordan>>>

Karin Søsted

På passion og selvudviklingsforløbet

skru-op-for-sit-liv-titellogo-hvid

3 intensive og transformerende måneder hvor du finder ind til dine passioner, arbejder med dig selv og skabe de forandringer i dit liv, som får dig til at gå fra at føle dig fastlåst i en grå og ligegyldig hverdag til glæde, begejstring og bobler i maven

Skru op for dit liv logo
skru-op-for-dit-liv

Forløbet til dig, der:

 • Er træt af at føle at du står i stampe og træder vande i dit liv, fordi du er landet på den forkerte hylde?
 • Tænker ”gid det var mig… ” når andre siger deres job op, tager orlov eller skal på barsel, fordi du længes efter en pause fra den hverdag, der hænger dig langt ud af halsen?
 • Er træt af altid at være den venlige og eftergivende, der ser og dækker andres behov, samtidig med at du inderligt længes efter selv at blive set og få nærvær, omsorg og opmærksomhed?
 • Ind i mellem fantaserer om, at dit liv var helt anderledes, hvor du går dine egne veje, laver noget helt andet og at du bare kunne gøre som det passer dig, fordi du selv bestemmer?
 • Føler dig fastlåst og bundet i et helt forkert liv, fordi al ting handler om alt det, du skal, men som du inderst inde slet ikke har lyst til?

Og som inderst inde drømmer om, at:

 • Ændrer noget i dit liv - sige dit job op, sige fra overfor personer, som dræner dig, eller bryde ud af et kærlighedsløst forhold og føle dig fri og uafhængig, men du aner ikke, hvordan du skal gøre det?
 • Føle dig energisk, helhjertet og fuld af overskud, fordi dit liv fylder dig op og nærer dig i stedet for at dræne dig, frustrerer dig og få dig til at føle dig forkert?
 • Føle dig på rette vej i dit liv, i stedet for at føle at du er faret vild og endt i en blindgyde, som du ikke selv kan komme ud af?
 • Nogen viser dig vejen og hjælper dig med at finde ud af, hvilke skridt du skal tage for at du kan komme videre i dit liv?

Når du mangler passion og oprigtig glæde over dit liv, som i stedet for at give dig energi og overskud, dræner dig og gør dig trist og tom …

… er der tre trin, du skal lære, for at komme til at leve det liv med oprigtig mening, bobler i maven og smil i øjnene, som du længes efter:

 

 1. Klarhed – du skal have klarhed over, hvad det er, du gerne vil og hvad målet er, i stedet for at stå i stampe i den blindgyde, som du ikke kan komme ud af lige nu
 2. Handling – du skal sætte konkret handling bag, så du også har en plan for, hvordan du kommer derhen, i stedet for at famle i blinde og hele tiden snuble over de samme forhindringer
 3. Opmærksomhed – du skal give det opmærksomhed og fokusere på det, du gerne vil og som får dig til at smile, i stedet for alt det, du ikke vil og som kun dræner og tærer på dig

Derfor skal du med på forløbet:

 • Fordi du længes efter at skabe nogle forandringer i dit liv, så du hver dag føler, at du lever præcis dét liv, som du drømmer om og som giver dig livsglæde, energi og masser af overskud
 • Fordi du er klar til at føle virkelig livsglæde, passion og indhold i dit liv, og til at finde ud af, hvordan du får det til at lykkes og sætte den handling bag, som også gør det til virkelighed
 • Fordi du vil elske dit liv og føle, at det er godt, giver mening og får dig til at se frem til dagen i morgen i stedet for at frygte den og føle, at den bare skal overståes

Hvem er passionsforløbet til

 • Til dig, der virkelig gerne vil leve et liv i glæde, frihed og med bobler i maven
 • Til dig, der er klar til at give og modtage sparring, input samt være aktive i en proces sammen med andre kvinder
 • Til dig, der ønsker en dynamisk og fremadrettet proces med de ting, du gerne vil ændre i dit liv
 • Til dig, der gerne vil udnytte den unikke kombination af 1:1 sessioner, fysiske workshops og online moduler
 • Til dig, der virkelig ønsker resultater og succes med at få klarhed over, hvad der er aller vigtigst for dig i dit liv

Hvem er passionsforløbet ikke til

 • Det er ikke til dig, der ikke bryder dig om at dele i plenum
 • Det er ikke til dig, der ikke har lyst til at investere både tid og penge i dig selv og dit liv
 • Det er ikke til dig, der ikke ønsker en dynamisk og fremadrettet proces med de ting, du gerne vil ændre i dit liv
 • Det er ikke for par eller mænd
 • Det er ikke til dig, der ikke ønsker resultater

VIGTIGT: Forløbet er et passions- og selvudviklings forløb og er ikke et terapeutisk forløb.

 

JA TAK – jeg vil have fuldt blus på livsglæden,
følelsen af frihed og tro på min fremtid!

Skru op for dit liv logo

Det er i teorien ret enkelt at få den klarhed, sætte handling bag og så give dit drømmeliv den opmærksomhed, der skal til, for at det bliver til virkelighed.

Men hvorfor gør vi det så ikke bare alle sammen?

 • Fordi det er svært selv at se vej ud af blindgyden, når først du er havnet derinde!
 • Fordi du mangler hjælp til at få åbnet dine øjne op for alle de muligheder, du lige nu ikke kan se, fordi begrænsningerne fylder det hele.
 • Fordi det hele er blevet så gråt og håbløst, at du har ekstremt svært ved at gøre det, du inderst inde ved, vil være bedst for dig…

Men, det kan ændres!

Og det er faktisk slet ikke så svært.

Jeg lærer dig alle tre trin her på passionsforløbet:

"Skru op for dit liv"

Hvor du gennem 3 måneder bliver holdt i hånden gennem det helt unikke forløb, som er en kombination af personlige 1:1 session, fysiske workshops, online moduler og en lukke facebook gruppe, hvor du finder både støtte og opbakning med de andre deltagere på holdet samt direkte sparring med mig

skru-op-for-sit-liv-titellogo-hvid

DET FÅR DU:

Din egen individuelle og personlige Passionstest 

1 x 1½ time individuel session, som foregår enten ved fysisk fremmøde hos mig i Horsens eller online via Skype.

Jeg tager dig med gennem din egen personlige Passionstest, hvor du bliver helt klar og skarp på, hvad det er, du gerne vil have mere af i dit liv.

Denne session er kerne i hele dit forløb, og den hjælper dig til at ændre dit fokus fra alt det, der ikke fungerer i dit liv over på alt det, som allerede fungerer og som du gerne vil have meget mere af i dit liv fremover.

Du skal have mulighed for at lægge din session i ugerne 36, 37 eller 38 eller senest fredag d. 14. oktober.

Din individuelle session danner fundamentet for modul 2, hvor du arbejder videre med den konkrete handleplan til, hvordan din passiontest bliver til virkelighed.

 

5 online moduler

MODUL 1, MANDAG d. 29. AUGUST:

Hvem er du egentlig lige nu og hvem vil du gerne være?

Hvad er temperaturen på dit liv lige nu og her 29. august 2016 og hvem vil gerne være resten af dit liv + guidet visualiseringsøvelse 90 års talen.

Modul 1 er optakten til den første halvdags workshop søndag d. 4. september kl. 11.00 - 13.00, og til din individuelle Passionstest

MODUL 2, MANDAG d. 19. SEPTEMBER:

Fra drøm til virkelighed, sådan laver du en handleplan, der forvandler dit liv og gør din Passionstest til virkelighed

Sådan laver du din egen personlige succes strategi og handleplan, hvor du trin for trin lykkes med at gøre alvor af det, du ellers kun længes efter.

PÅ modul 2 lærer du at lave konkrete markører og beviser på at du udlever dine passioner – også i hverdagen!

MODUL 3, MANDAG d. 17. OKTOBER:

Farvel til fortiden – goddag til fremtiden

Hvad skal du give slip på og hvad skal du have med dig videre?

Hvad er det, der forhindrer dig at handle og gøre alvor af at få gjort det, du drømmer om og hvordan giver du slip på det?

På modul 3 lærer du at tage hånd om dine begrænsende overbevisninger fra fortiden og få tømt din rygsæk for de ting, du ikke skal have med dig videre.

Modul 3 følges op af en live teleklasse, hvor du får direkte hjælp og sparring til din proces af mig.

MODUL 4, MANDAG d. 4. NOVEMBER:

Vær din egen helt – sådan vender du din frygt til mod.

Det er naturligt at blive bange og overvældet, når du går i gang med en forandringsproces og frygt er den største forhindring i at du lykkes med din passionstest.

På modul 4 lærer du, hvordan du arbejder sammen med din frygt i stedet for at arbejde mod den, så den ikke står i vejen for, at du får succes med at føre dine passioner og din handleplan fra modul 2 ud i livet!

Modul 5, mandag d. 21. november:

MODUL 5, MANDAG d. 21. NOVEMBER:

Hvem er du nu – sådan kommer du videre.

Modul 5 er det afsluttende modul, hvor du samler trådene og får gjort status over, hvor meget du har flyttet dig og hvordan du kommer godt videre fra forløbet.

Modul 5 er det sidste modul og optakten til den afsluttende halvdags workshop søndag d. 27. november kl. 11.00 til 13.00, hvor du bliver HELT KLAR til at møde det nye år allerede godt i gang med at skabe forandringer for dig selv og resten af dit liv.

 

2 live workshop dage

2 halvdags workshops

Søndag d. 4/9, kl. 11.00 - 14.00 2016: Kick-off

Søndag d. 28/11, kl. 11.00 - 14.00 2016: Take-off

Vi mødes i Kultur & Medborgerhuset i Gedved 6 km. nord for Horsens 5 minutter fra motorvejen

3 tele klasser

Hver teleklasse foregår i et online 'klasseværelse' og varer ca. 1-1½. Vi begynder altid kl. 20.00:

Mandag d. 3/10 2016: Godt på vej - opfølgning på de individuelle passionstest

Onsdag d. 26/10 2016: Tøm rygsækken - opfølgning på modul 3

Onsdag d. 16/11 2016: Vend din frygt til mod - opfølgning på modul 4

Lukket
Facebookgruppe

Lukket Facebook gruppe hele vejen gennem forløbet, hvor du og de andre deltagere sparrer og deler med hinanden, og hvor du også har direkte adgang til sparring med mig flere gange om ugen.

BONUS!

2 Guidede meditationer til at sikre ro, nærvær og overskud i forandringsprocessen

+ 1 guidet visualisering til at give slip

Pris: kr. 4.995,-

Early-bird rabat kr. 1.000,-
hvis du tilmelder dig senest søndag d. 14. august 2016

Pris med Early-bird rabat: kr. 3.995,-

*Du kan naturligvis vælge at betale i 4 nemme rater!

Det får du også:

 • Gennem alle 3 måneder har du mulighed for at dele dine udfordringer, dine kampe, dine sejre og din tvivl og dine drømme med de andre kvinder i gruppen
 • Garanti for at du får min professionelle og oprigtige støtte til at være ærlig og give dig den tillid, fortrolighed og støtte, der er grundlaget for succesen i enhver forandringsproces gennem kærlig sparring og velmente skub i den retning, der er rigtig for dig
 • Garanti for, at du vitterligt får sat gang i de processer der skal til, for at du kan ændre og handle på de ting, du drømmer om skal være anderledes i dit liv
 • Desuden sikre kombinationen af personlig 1:1 forløb, de fysiske workshops og onlinemodulerne dig de mest optimale vilkår for at lykkes med
 • Der vil desuden blive tilknyttet en lukket facebook gruppe gennem hele forløbet, hvor du opfordres til at være aktiv og dele din proces mellem livemøderne med de andre kvinder i gruppen
 • Min erfaring er, at arbejdet i gruppen mellem møderne rykker rigtig meget, så brug den:0)

Passionstesten er et simpelt, men kraftfuldt redskab til at blive klar på, hvem du er, hvem du gerne vil være og hvordan dit ideelle liv ser ud.

Passionstesten er den direkte genvej til at få skruet op for livsglæden, flowet og alt der virkelig betyder noget for dig i dit liv og samtidig få skruet ned for dine bekymringer og din følelse af at stå i stampe i dit liv og ængstelse og erstatte det med handlekraft, mod og vished om, at du er på rette vej mod det liv, som du drømmer om at leve.

Passionstesten hjælper dig med at ændre dit fokus fra alt det, du ikke vil og som du ikke trives med, til alt det du drømmer om og som giver dig energi og overskud – så du kan få meget mere af det i dit liv.

JA TAK – jeg vil have fuldt blus på livsglæden,
følelsen af frihed og tro på min fremtid!