SCU-500-x-735-web-3
SCU-1920-x-1200-web-2

* Næste holdstart marts 2023 *
Kun 6 pladser på hold 5.

4.000 kr rabat ved tilmelding inden 1. marts 2023

Dag
Time
Minut
Sekund

Bliv certificeret Selvsabotage Coach

Med en Selvsabotage Coach Uddannelse på dit CV
tager du et kæmpe skridt hen imod at kunne hjælpe dine klienter helt i mål.

Få en unik niche-uddannelse, der adskiller dig
fra andre dygtige coaches på markedet.

Susanne Selvsabotage Coach

“Her et år efter jeg tog uddannelsen, er min booking kalender nærmest eksploderet og min omsætning er fordoblet!

Faktisk solgt jeg allerede mit første, fulde 1:1 selvsabotage coaching forløb til fuld pris, inden vi var færdige på uddannelsen.“

 

Susanne Stampe, Selvsabotage Coach

Den ultimative overbygning
for coaches, behandlere og rådgivere

Forudse hvornår - og hvorfor - dine klienter kommer til at spænde ben for sig selv, så du kan hjælpe dem med at forstå den afgørende kobling mellem tingene, og de effektivt får brudt måske årelange, negative mønstre 

Lær at spotte de bagvedliggende årsager til, at nogle af dine klienter falder tilbage (og hvordan du forhindrer det).

Oplev effekten - på både dine klienters succes og din booking kalender - af at adskille dig i markedet af andre, dygtige coaches, fordi du tilbyder en banebrydende ny vinkel på coaching og terapi.

selvsabotage coach uddannelsen

Er du coach,
og kan nikke genkendende til bare lidt af det her?

Du elsker at hjælpe andre, men bliver frustreret, når klienten ikke får løst de underliggende problemer?

Du har klienter, som trods mange forskellige tidligere behandlingsforløb, falder tilbage i stress, depression, lavt selvværd/selvtillid eller drænende relationer stadig uden at forstå hvorfor?

Vil du gerne med ro i maven kunne give dine klienter en garanti for, at de får knækket deres mønsterkode og når i mål, når de vælger et forløb hos dig?

Oplever du jævnligt, at sidde fast i symptombehandlings-suppen? Altså der, hvor du oplever, at din klient går i ring og aldrig når ind til det underliggende problem?

Ærgrer du dig id imellem over tydeligt at kunne se, at dine klienter ikke kommer ordentligt fri af et mønster, fordi de mangler en kobling eller brik til selv at kunne bryde HELT ud og fri af det, de sidder fast i?

Er det vigtigt for dig, at dine klienter rent faktisk lykkes? Og bliver du frustreret - og måske ligefrem demotiveret - når dine klienter ikke når helt i mål, uanset hvor meget du gør?

Hvis du kan nikke ja til bare én af de her ting,
skal du vide, at det er en hel normal
problematik at sidde med som coach.

Det er ikke fordi, at du ikke er dygtig.

Det er heller ikke fordi, du har taget en uddannelse som ikke er god nok.

Og det er bestemt heller ikke fordi, at du ikke er i stand til at hjælpe dine klienter. 

 

Årsagen er en helt anden, og der findes en løsning

Derfor falder dine klienter tilbage,
selvom de ved præcis, hvad de bør gøre.

Alle dine klienter har et selvsabotage-mønster. Som består af 5 helt konkrete mekanismer, som bliver aktiveret, når vi (de) begynder at pille ved vores (deres) vante mønstre.

 

Uanset hvornår vi arbejder med personlig udvikling, begynder de selvsaboterende mekanismer at røre på sig og aktivere hele Det Selvsaboterende System, de er en del af.

 

Et system, hvor alle mekanismer hele tiden fletter sig ind og re-aktiverer hinanden. 

 

Et helt konkret, håndgribeligt system, der blandt andet styres af de 4 arketypiske, øvre overbevisninger, hvis hovedformål er at lægge låg på AL selvudvikling - uanset hvor godt eller positivt det vil være for dine klienter at ændre kurs. 

 

Må jeg lige være ærlig et kort øjeblik? 

 

Uanset hvor dygtig coach du er, kan du ikke løse dine klienters problemer for dem.

Det kan de kun selv gøre. 

Det paradoksale er, at de fleste af dine klienter godt VED, de selv er med til at spænde ben for sig selv!

Men hvad er så problemet?

Dine klienter forstår ganske enkelt ikke,
hvorfor de bliver ved med at sabotere sig selv!

De ved simpelthen ikke, at der denne række tillærte, mentale mekanismer, der helt ubevidst ligger som en form for tandhjul inde i hjernebarken, og konstant regulerer deres adfærd, så de bliver hængede i selvsabotagen.

 

– Også selvom de har læst flere bøger eller taget flere kurser om selvudvikling, end de kan tælle eller har betalt en formue i endeløse konsultationer hos (alle mulige behandlere)!

Det er de mekanismer, du skal lære
dine klienter at kende og forstå.

– Og du skal gøre det på en måde, hvor de får skabt nye nervebaner i hjernen, fordi du hjælper dem med at se sig selv og deres mønstre udefra, og dermed nye stærke og bedre måder at reagere og handle.

 

Når du skal hjælpe dine klienter med (at lukke munden på deres indre, benhårde kritiker) at stoppe de mekanismer, deres selvsaboterende mønstre består af, så har du brug for gennemtestede værktøjer.

 

Og det er præcis, hvad du får med

Selvsabotage Coaching Metoden™

Connie - Selvsabotage Coach

Jeg har fået en markant anden og mere konkret måde at gå til arbejdet med mine klienter på. Det giver mig stor sikkerhed for, at jeg får mine klienter helt i mål.

Samtidig kan jeg se, at mine klienter netop er begyndt at tilvælge mig, fordi jeg arbejder anderledes konkret med at hjælpe dem til at bryde deres mønstre, som de ikke har oplevet andre steder.”

Connie Jahn, Stressbehandler og Selvsabotage Coach

Selvsabotage er ikke bare et fluffy selvudviklingsbegreb. Det er derimod et sindrigt system af en række ubevidste mentale mekanismer hos din klient, der tilsammen er designet til effektivt - og ofte super raffineret - at slå din ham eller hende oven i hovedet, så de sidder fast i de samme uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger.

 

Med Selvsabotage Coach Metoden, som du lærer på uddannelsen, får du en række effektive værktøjer og en gennemprøvet metode, så du kan hjælpe dine klienter med at komme ind bagved og en gang for alle få brudt med disse mønstre.

Fase 1
Fundamentet

Pil
Fase 1

4 trins coaching modellen, du vil kunne på rygraden, og som støtter dig til - effektivt, nænsomt og helt konkret - at hjælpe DINE klienter med at bryde deres selvsaboterende mønstre FOR EVIGT.

De 5 selvsaboterende mekanismer, som bliver gennemgået trin for trin, så du forstår, hvad de bidrager med hver især - og ikke mindst, hvordan de inbyrdes hænger sammen i et sindrigt spind.

Fase 2
Hvad styrer selvsabotagen
- og hvordan

Pil
Fase 2

De 4 selvsaboterende glaslofter, som alle i selvudvikling støder imod. Hvordan identificerer du dem, og hvordan hjælper du din klient med effektivt at splintre glaslofterne, så han/hun får endelig får forløst sin lidelseshistorie, sin skyld og skam.

Dramatrekanten og hvordan den holder din klient fast i selvsabotagen. Du får værktøjet til nænsomt at give din klient indsigt i, hvilken dramarolle hun/han spiller - og til at få forløst det benspænd, som den pågældende dramarolle spiller.

Fase 3
Konkret anvendelse

Pil
Fase 3

Teori skal nu omsættes til praksis gennem Selvsabotage Coach Metodens 1:1 koncept. Du lærer, hvordan du sætter dine forløb sammen, så din klient kommer helt i mål gennem bl.a. en række meget konkrete opgaver, som du beder din klient arbejde med.

Du får et framework, så du kan gå ud og finde øveklienter, som du kan prøve Selvsabotage Coach Metoden af på, og du inviteres til gruppemøder, hvor du har mulighed for at få sparring på de udfordringer, du møder som coach.

Certificering

Pil
Certificering

Uddannelsen afsluttes med obligatorisk eksamen, som består i en enkel skriftlig case-opgave og en efterfølgende mundtlig samtale.

Som Selvsabotage Coach bliver du certificeret i de 5 selvsaboterende mekanismer og de 4 øvre glaslofter, dramatrekanten og lidelses-historien.

 Består du ikke i første omgang, er der mulighed for reeksamination, som aftales individuelt.

Hej! Jeg hedder Karin Søsted og jeg er din underviser!

Jeg har hjulpet mange hundrede kvinder og mænd fri af deres fastlåste, selvsaboterende mønstre siden 2014.

Derfor har jeg de sidste år uddannet Selvsabotage Coaches på fuld tid, - fordi Selvsabotage Coaching Metoden VIRKER!

Kort sagt: Jeg VED, hvad jeg taler om, når det kommer til at kortlægge og få sat en effektivt stopper for selvsabotage,  og jeg vil SÅ gerne lærer dig, hvordan du også bliver i stand til det, så du kan hjælpe dine klienter.

Herunder kan du læse mere om mig og møde hele resten af holdet bag din uddannelse!

karin_smil-removebg

Mød hele holdet bag din
Selvsabotage Coach Uddannelse

Når du har fået de her værktøjer,
har du en særlig kompetence,
der adskiller dig fra andre dygtige coaches.
MEN stol ikke kun på os,
hør det derimod fra en tidligere deltager HER:

Katrine Juul - Selvsabotage Coach

Jeg er ambitiøs og kræver, at der er både dybde og højde. Med de mange private uddannelser, der springer op for tiden, var jeg en anelse bekymret for kvaliteten. Om uddannelsen var teoretisk forankret og ordentligt bundet sammen.

Nu må jeg efterfølgende sige, at den bekymring er gjort til skamme! Udover et trygt og empatisk uddannelsesrum, har der været rigeligt med fagligt stof, og jeg har følt mig mentalt og faglgt inspireret, skubbet og provokeret.

Katrine Juul, Selvsabotage Coach

Din investering

i at kunne garantere din klient,
at hun/han langt om længe bryder sine mønstre er

31.997 kr.

Du kan også vælge at betale i rater:

Mulighed 1:  3 rater a kr. 10.997  (i alt kr. 32.991)

Mulighed 2:  1 rate a kr. 10.000 plus 5 rater a kr. 4.797  (i alt kr. 33.985)

Early bird:  27.997 kr.

Mulighed 1:  3 rater a kr. 9.666  (i alt kr. 28.998)

Mulighed 2:  1 rate a kr. 9.997 plus 5 rater a kr. 3.997  (i alt kr. 29.982)

Den ultimative bonuspakke

Bonus 1

Den ultimative plug'n'play Selvsabotage Coaching Koncept - det fulde, gennemarbejdede og gennemtestede 5 sessioners 1:1 forløb.  Et helt bonusmodul - komplet med instruktion til hver klientsession, kerneopgaver til din klient, anbefalede tidsintervaller og vinkling af hver session, så du er bedst muligt klædt på til at få din klient i mål.

Værdi 27.997 kr.

Bonus 2

Det overordnede manuskript til, hvordan du kan afholde afklarende samtale, som hjælper både din potentielle klient med at fornemme, hvem du er - og hjælper dig med at afklare, om du kan hjælpe personen - og hvis ja - hvordan du så lander salget af dit forløb.

Værdi 3.500 kr.

Bonus 3

2 gruppecoaching sessioner med Karin ved roret. Sessionerne finder sted undervejs i uddannelse, hvor du og dine Selvsabotage Coach medstuderende kan få sparring på udfordringer, I måtte møde med klienter, så du får Selvsabotage Coaching helt ind under huden.

Værdi 5.000 kr.

Bonus 4

Markedsføringspakken, hvor nogle af Danmarks største og bedste markedsføringseksperter. Gratis startkit til dig, der gerne vil ud og starte din egen virksomhed bagefter:

⭐  Sådan bliver du selvstændig på under en time (Henrik Leslye)

⭐  Kærligt kundeflow kit: Sådan får du alle de kunder, du drømmer om (Helle Marie Buttrup fra Praktisk Praksis)

⭐  Webinar-kit: Bliv klar til at holde webinar (Sofie Bech & Uno Skonnord)

⭐  Byg Facebookgrupper, der gør din målgruppe til superfans (Trine Ravnkilde)

⭐  Masterclass video: De 3 hemmeligheder til en storsælgende Facebookgruppe (Trine Ravnkilde)

Værdi:  Langt over 20.000 kr.

Det, Selvsabotage Coaching Metoden™
giver dig som terapeut, behandler eller rådgiver.

Med SSC-metoden lærer du at forudse præcis hvornår, hvordan og hvorfor dine klienter bliver udfordrede på deres proces, og selvfølgelig også hvordan du forhindrer det i at ske. 

 

Som SelvSabotage Coach lærer du at spotte, kortlægge og eliminere årtiers fastgroede selvsaboterende mønstre hos dine klienter. 

 

Du kan se SSC-metoden som en række af forskellige brækjern og løftestænger, der gør dine klienter i stand til at se sig selv og deres mønstre fra nogle andre og nye vinkler, og dermed mulighed for at at se sig selv ude fra.  

 

Kort sagt: Du bliver i stand til at hjælpe dine klienter til at se sig selv ud fra og genkende det selvsaboterende mønster, når det gentager sig. Så de selv bliver i stand til at forhindrer tilbagefald og komme helt i mål, fra der hvor virkningen af traditionel coaching stopper. 

 

SSC-metoden er en helt ny måde at agere på som terapeut. Fordi du tilbyder dine klienter nogle helt nye og meget konkrete måder at se og forstå sig selv og deres udfordringer på. 

Selvsabotage Coaching Metoden™
giver dig en ny vinkel på din coaching

SCC-metoden™ giver dig en helt anden vinkel på det at være terapeut eller coach. 

 

Selvsabotage Coach uddannelsen er heller ikke blot endnu en coach uddannelse, men en uddannelse der vender op og ned på, hvordan du agere som coach.

Du lærer et speciale, som kommer til at adskille dig fra dine andre dygtige konkurrenter i markedet.

Det er en metode, som tager coaching og det terapeutiske arbejde med dine klienter til helt nyt, banebrydende niveau. Fordi forløbene, du fremover kan tilbyde dine klienter, zoomer helt ind på årsagerne BAG det givne mønster og dets indflydelse på hele din klients livssituation og selvforståelse. - Og få det brudt.

Uddannelsen er desuden tilskudsgodkendt hos eksempelvis Medarbejdernes Tilskudsfond og begreberne Selvsabotage Coaching Metoden™ samt Det Selvsaboterende System™ ordvaremærke godkendt hos Patentstyrelsen.

Hvorfor skal jeg vælge at blive
Selvsabotage Coach?

Selvsabotage er ikke standard pensum på en coach-uddannelse.

 

Hvilket faktisk er rigtigt ærgerligt.

For det kan give dig problemer, når du sidder overfor dine klienter, hvis du ikke kan se din klients selvsaboterende mønstre.

 

For vi har dem alle sammen.

 

Hos dine klienter, er det bare virkelig begyndt at volde smerte - og derfor sidder de hos dig.

Deres selvsaboterende mønster er et mønster, de måske ikke selv er klar over, og et mønster der i den grad kan spænde ben for deres udvikling.

 

Det selvsaboterende mønster består af 5 helt konkrete mekanismer, som bliver aktiveret, når vi begynder at pille ved vores vante mønstre.

Uanset hvornår vi arbejder med personlig udvikling, begynder de selvsaboterende mekanismer at røre på sig og aktivere hele Det Selvsaboterende System™, de er en del af.

 

Når du lærer dine klienter at spotte og bryde det, så stiger din succesrate som behandler. 

Din arbejdsglæde stiger.

Din popularitet stiger (jo - for dine glade klienter fortæller om dig, til andre der har samme behov) 

Antallet af bookinger i din kalender stiger.

Og så er der en - ikke uvæsentlig ting: 

 

Dine priser og din egen professionelle selvtillid stiger også

 

Som en helt naturlig konsekvens af, at du bliver sidste stop på dine klienters rejse mod at bryde deres uhensigtsmæssige mønstre, så vil du tiltrække flere klienter - og med din helt unikke tilgang til coaching kan du sætte dine priser i vejret.

Din investering

31.997 kr.

Du kan også vælge at betale i rater:

Mulighed 1:  3 rater a kr. 10.997  (i alt kr. 32.991)

Mulighed 2:  1 rate a kr. 10.000 plus 5 rater a kr. 4.797  (i alt kr. 33.985)

Early bird:  27.997 kr.

Mulighed 1:  3 rater a kr. 9.666  (i alt kr. 28.998)

Mulighed 2:  1 rate a kr. 9.997 plus 5 rater a kr. 3.997  (i alt kr. 29.982)

Helle selvsabotage coach

“Selvsabotage Coaching Metoden har endelig givet forklaringerne på, hvorfor vi gentager de åbenlyse negative mønster. Den forklaring, m mine klienter efterspørger, så de kan stoppe mønstrene.

Det er så fedt!“

Helle Bindner, LIFE-coach & Selvsabotage Coach

Pia - Selvsabotage Coach

“SSC-metoden går så fint i spænd med, hvad vi ellers har at tilbyde, hvor jeg arbejder. Vi sadler hurtigt om, så jeg har implementere selvsabotage coaching mange steder for nye og eksisterende klienter.

Denne her uddannelse har virkelig udvidet min værktøjskasse, så jeg nu kan give mine klienter brikkerne til at forstå, hvorfor de gør ting, de ved, er dårlige for dem!
Pia, Sundshedsmentor & Selvsabotage Coach

 

Anne - selvsabotage coach

“Med Selvsabotage Coach oven på min øvrige viden kan jeg nu skyde en gigantisk genvej, når jeg hjælper andre, som ellers kunne have taget dem flere år.”

Anne Matthiassen
Pædagog, ADHD-rådgiver & Selvsabotage Coach

Cecilie - selvsabotage coach

“At blive bekendt med hele det selvsaboterende system har været mindblowing og virkelig en øjenåbner, både i mine kunders og i mit eget liv.

De redskaber jeg har fået på SCU bruger jeg allerede på så mange forskellige måder og områder."

Cecilie Søndergaard, Selvsabotage-, vane- og overspisningscoach

 

Det her kan du også få mulighed for.

Din investering er kun

31.997 kr.

Du kan også vælge at betale i rater:

Mulighed 1:  3 rater a kr. 10.997  (i alt kr. 32.991)

Mulighed 2:  1 rate a kr. 10.000 plus 5 rater a kr. 4.797  (i alt kr. 33.985)

Early bird:  27.997 kr.

Mulighed 1:  3 rater a kr. 9.666  (i alt kr. 28.998)

Mulighed 2:  1 rate a kr. 9.997 plus 5 rater a kr. 3.997  (i alt kr. 29.982)

Selvsabotage Coach Uddannelsen
- helt praktisk -

Mandag d. 13. marts 2023 KICK-OFF og frigivelse af modul 1.

Hele forløbet er online og alt bliver optaget. Det betyder, at det er nemt for dig at være med eller lytte på replay. 

Du modtager også mails, når nyt materiale frigives, så du ved præcis, hvor vi er. 

Der vil være en LIVE online undervisningsdag samt en til to Q&A til hvert modul, hvor du kan spørge om alt.

Der vil være LIVE undervisninger på zoom, gruppesparringer og Q&A’s (spørgetimer) med Karin Søsted svarende til 15 fulde undervisningsdage. Alt LIVE undervisning ligger primært i tidsrummet fra kl. 20.00 tirsdage og torsdage. Varighed ca. 60 minutter. For yderligere info send mail på karin@freelancetekster.dk.

Du får ca. 300 siders samlet lærebog og skriftligt undervisningsmateriale. Alt er også indtalt, så du kan lytte til det.

Der er gennemgående casestudies til alle moduler, som vi gennemgår sammen i LIVE undervisningen.

Der er specifikke øvelsesopgaver vinklet på DIN træning som selvsabotage coach til samtlige moduler. Der er indlagt uger til fordybelse og forankring undervejs samt en god, lang juleferie.

Der er buddy-ordning fra første dag, hvor I øver, hepper og støtter hinanden hele vejen.

Der er minimum 2 obligatoriske superviserede træninger med én af vores dygtige coachtrænere på uddannelsens første to faser, hvor du og din buddy modtager personlig supervision.

Du bliver en del af den mest støttende, tætte og selvudviklende  lukkede Facebook gruppe.

Du har evig adgang til al online undervisning.

Certificeringen

Certificeringen på hold 5 ligger i august 2023 og består af en skriftlige case-opgave med censor samt en kort, mundtlig samtale online.

Du bliver certificeret i:

De 5 selvsaboterende mekanismer - de sociale masker, skyggerne, grundfrygten, grundmønsteret og den indre kritiker.

Det selvsaboterende system™ - de 4 øvre selvsaboterende glaslofter samt dramarollerne.

NB: Består du ikke eksamen i første forsøg eller bliver du syg, vil der naturligvis være mulighed for reeksamen, som aftales individuelt.

*Der pålægges et mindre censorgebyr ved re- eller sygeeksamen.

**Certificeringen på alle hold er obligatorisk, da du bl.a. får adgang til mit 1:1 koncept.