Minikursus program

<<KLIK IND I WORKSHOP GRUPPEN HER>>

Har du nogensinde undret dig over,

hvorfor vi (EVT DINE KLIENTER) gentager eller falder tilbage i negative mønstre?

🤔

Hvis ja, så har jeg godt nyt.

👉 Jeg har strikket en suveræn workshop, der giver dig de svar (jeg forestiller mig) du leder efter på, hvordan du kortlægger, behandler og forløser dine klienters - og egne - selvsaboterende mønstre.
Der er nemlig 5 helt konkrete og håndgribelige forklaringer på, hvorfor vi ikke kommer helt fri af vores negative mønstre og overbevisninger:
De 5 selvsaboterende mekanismer
På workshoppen lærer du, hvad de 5 mekanismer helt konkret er OG hvordan de kan spottes og forløses i ethvert selvsaboterende mønster.
Det er kun ÉN af dagene på workshoppen, som varer 4 dage og giver dig fuld valuta for pengene hver eneste dag.
Og nu vi er ved pengene - workshoppen koster dig ikke en krone at deltage i.
Det koster kun din email 🎁
💡 Workshoppen starter d. 22. august
💰Koster kun din email

Her er, hvad du lærer på workshoppen:

1. lektion:

FUNDAMENTET🏗️

Hvad selvsabotage er og hvorfor spiller de 4 trin i Selvsabotage Coaching Metoden så vigtig en rolle i at bryde den (for altid!). Du får svaret på, hvorfor selvsabotage coaching er så effektiv, men overset en niche, der er stigende efterspørgsel på.

 2. lektion:

METODEN📋

Casestudie. Sådan fandt Thea koblingen fra fortiden til nutidens mangeårige, destruktive vredesmønster. Med udgangspunkt i en virkelig klienthistorie, lærer du hvordan de 4 trin i SCC-Metoden skyder genvej ind til de bagvedliggende årsager til dine klienters selvsaboterende mønstre, så de bliver brudt.

3. lektion:

VÆRKTØJERNE🛠️

Casestudie. Hvordan Rasmus fandt nøgle til sit stærkt tilpassede mønster gennem de 5 selvsaboterende mekanismer. Gennem casen om Rasmus lærer du, hvordan du koble de 5 selvsaboterende mekanismer sammen i SCC-Metoden, så dine klienter får løst OG stoppet deres negative mønster én gang og for altid.

 

Vil du med?

Det praktiske om workshoppen:

Workshoppen starter tirsdag d. 22. august, kører over 4 dage og lukker søndag d. 4. september 2022.

Den foregår i vores fælles lukkede Facebookgruppe, hvor du hver morgen får adgang til en ny video-lektion, som du kan se, når det passer dig.

Hver aften kl. 20 går jeg på Live i gruppen og svarer på spørgsmål. Her har vi også mulighed for sammen at nørde ned i dagens undervisning.

De 4 dage er nøje tilrettelagt med med undervisning ud fra casestudies i, hvordan kvinder og mænd er lykkedes med at stoppe deres selvsabotage og komme fri af alt muligt ... træls (sagt på godt jysk!). 

Hvis du ikke kan deltage aktivt alle 4 dage, kan du sagtens stadig være med. Videolektionerne bliver delt i gruppen, hvor du kan se (eller gense) dem alle de gange, det passer dig, indtil workshoppen lukker søndag d. 4. september kl. 22.00.

Noget, som f.eks. Lene nød godt af, sidst jeg holdt workshoppen: 

Udtalelse fra Lene om workshoppen