GRATIS WEBINAR

Lær at sige fra
og at stå STÆRKT i dig selv og dine egne meninger og værdier - UDEN at få dårlig samvittighed eller føle dig forkert!

Kan du se dig selv i (noget) af nedenstående?

  • At du igen har fået sagt ja til ALT for mange opgaver på arbejdet. - Det lød så spændende og det virkede som en rigtig god ide, da du sagde ja... Men nu, hvor bjerget af opgaver tårner sig op foran dig, kan du slet ikke overskue, hvordan du skal komme igennem dem...?
  • At du længes efter modet til at sige mere JA til dit liv og til at prioritere alt det, der er vigtigt i dit liv UDEN at ligge vågen om natten og spekulere på, om det nu var det rigtige, du gjorde, fordi du VED, hvem du selv er og hvad du brænder for, og har sammenhæng og balance mellem det liv, du har og det liv, du gerne VIL leve?
  • At du endnu en gang står hjemme ved køkkenbordet og forsøger at jonglere både aftensmaden, madpakkerne, lektierne med den mellemste, gymnastiktøjet og løftet om friskbagte boller, mens I spiller spil ...Og selvom du har en drøm om det perfekte, hyggelige og nærværende familieliv, så var det jo sådan her, du havde tænkt det...
  • At du inderligt savner følelsen af, at det er DIG, der lever dit liv og ikke omvendt, fordi du har fuldstændig STYR på hvilken retning du skal gå og også ved, HVORDAN du skal gå den, så du selv er medskaber i din hverdag og ALDRIG er i tvivl om, hvad der er vigtigt for dig
  • At du drømmer om at have 100% tiltro til dig selv, din værdi og dine styrker, så du altid står stærkt i dig selv og ikke bliver usikker eller i tvivl om det nu er okay, når du gerne vil lytte til dine egne grænser, markere dine værdier eller du gerne vil skærer igennem samtidig med at du bevare dit eget fodfæste?

Så er dette gratis ONLINE webinar, som jeg holder onsdag d. 28. februar kl. 12.00 noget for dig!

OBS: Jeg holder webinaret kl. 12.00, men du får en optagelse tilsendt bagefter, som du kan se igen præcis, når det passer dig

DELTAG I MIT ONLINE WEBINAR OG FÅ MINE INDSIGTER:

Her vil jeg give dig inspiration til, hvad du helt konkret skal arbejde med for at lære at mærke og lytte til dine egne grænser, så du bliver god til at sige til og fra og samtidig stå strærkt i dig selv, din egen VÆRDI, så du aldrig er i tvivl om din egen værdi og får boostet din SELVRESPEKT.

OG det eneste det koster dig, er din tid og din e-mail!

Du skriver dig samtidig om til mine ugentlige inspirations mails med historier, information og tilbud ca. 1-2 gange om måneden, hvor du hele tiden bliver klogere på, hvordan du får sagt fra og sat grænser, så du får succes med at skabe og leve det liv, som du drømmer om –  uafhængigt af andres tanker, meninger eller dom over dig!