Selvsabotage

 

Sådan undgår du at sabotere dig selv, når du gerne vil sige fra og sætte grænser, så andre også respekterer dig og du får succes med at gøre de ting, du gerne vil

 

 

  • Er du træt af at bebrejde dig selv, at du ikke får sat grænser og får sagt fra, og af at du aldrig har modet til at vise, hvem du er, fordi du er bange for at komme til at såre nogen eller træde nogen over tæerne?

 

  • Er du træt af altid at være den, der aldrig siger nej, men altid kan klare al ting, altid er stærk og har styr på det hele, selvom du inderst inde drømmer om, at du ikke blev taget for givet og at der ind i mellem kom en anden og tog ansvaret fra dig?

 

  • Er du træt af at du ikke får sat grænser, fordi du er bange for at føle dig forkert og undertrykker du i stedet for konstant dig selv for ikke at fylde for meget, virke egoistisk eller blive misforstået?

 

  • Er du  træt af, at du altid tilpasser dig og aldrig får sagt rigtig fra, så du aldrig får gjort noget af alt det, du gerne selv vil og ved du inderst inde godt, at det er fordi du spænder ben for dig selv hele tiden og længes du efter modet til at gøre noget ved det?

 

 

Forstå, hvad det er, der forhindrer dig i at sige fra og få succes med dit liv

 

Hvis det var let at undgå at sabotere dig selv, når du gerne vil sætte grænser og sige fra, så andre også respekterer det, gjorde du det jo bare.

Det lyder simpelt:

Du skal bare holde op med at sabotere dig selv og sætte de grænser.

Men hvorfor er det så, at det er så svært for dig at få gjort det i praksis?

At du saboterer dig selv i de ting, du inderste inde drømmer om at gøre, er et fænomen, de fleste kvinder kender alt for godt.

Uanset om vi er tykke eller tynde, høje eller lave, udadvendte eller indadvendte.

Om vi betragter os selv som stærke og handlekraftige eller mere stille og afventende.

Uanset hvem du er, så kender du utvivlsomt de selvbebrejdende tanker og overbevisninger, som afholder dig fra at have modet til reelt at få sagt fra, vise hvem du er og stå ved det, enten fordi du er bange for at fylde for meget og træde nogen over tæerne, eller for at blive afvist og nedgjort.

 

 

Er du en kvinde midt i livet, som drømmer om at leve dit liv i glæde, frihed og oprigtighed?

 

Hvis du er en kvinde, midt i livet og altså i din bedste alder, der læser det her og som inderst inde drømmer om at leve dit liv på en helt anden måde end du gør lige nu:

Måske sige op på dit job og springe ud i noget nyt?

Måske bryde op fra et kærlighedsløst og stagneret parforhold eller noget helt tredje, men som ikke helt ved, hvordan eller hvorfor det er så svært at finde modet til at gøre det, så skyd hjertet op i brystet og lær de 5 væsentligste mekanismer, som selvsabotagen består af at kende og hvornår og hvordan de viser sig – og se, hvad du genkender fra DIT liv.

 

 

 

 

Den gode nyhed er

 

At du kan lære, hvordan du holder op med at sabotere dig selv.

Det er simple mekanismer, der er indkodet i din hjerne og din adfærd, som gør, at du har svært ved at lade være med at sabotere dig selv i de situationer, hvor du inderst inde godt ved, hvad det er bedst for dig selv at gøre…

Pointen er, at det faktisk slet ikke er så svært at undgå det.

Det starter med, at du bliver klogere på og forstår de indkodede mekanismer, så du undgår at sabotere dig selv og erstatter selvsabotagen med succes med at gøre mange flere af de ting, du længes efter.

 

 

 

 

 

 

Du skriver dig samtidig om til mine ugentlige inspirations mails med historier, information og tilbud ca. 3 gange om ugen, hvor du hele tiden bliver klogere på, hvordan du får sagt fra og sat grænser, så du får succes med at skabe og leve det liv, som du drømmer om –  uafhængigt af andres tanker, meninger eller dom over dig!

 

 

 

selvsabotage

Karin Søsted – Life coach & mentor med speciale i mod, passion og selvværd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karin Søsted er uddannet life coach hos Sofia Manning og er, som en af få danske coaches, personligt certificeret Passionstest Facilitator af Janet og Chris Attwood.

Karin Søsted er desuden certificeret stress coach af Lisbeth Fruensgaard

Karin Søsted er oprindeligt uddannet Prof. Bachelor i Humanernæring & Sundhed med speciale i ledelse. Inden da læste Karin 5 år på Teologisk fakultet og har gennem årene suppeleret med en lang række kurser og efteruddannelser i kommunikation, personprofilering, adfærds- og socialpsykologi.

Karin Søsted har specialiseret sig i selvværds coaching og selvsabotage.

Karin Søsted holder foredrag, coacher og vejleder af kvinder midt i livet, og har stor succes med at hjælpe, afdække og støtte andre kvinder til at finde vejen ud af stress, selvsabotage og lavt selvværd til mere passion, overskud og livsglæde