PASSION 2016!

Drop begrænsningerne
– find og udlev din passion!

Sådan går du fra at føle dig begrænset, grå og trist
til den vildeste lykkefølelse og bobler i maven …

 • Drømmer du om at føle, at dit liv har et formål og at du glæder dig til at stå op hver dag, fordi du laver noget du elsker og lever i overensstemmelse med dine inderste værdier?
 • Drømmer du om at mærke bobler i maven og følelsen af lykke, der bruser gennem din krop, fordi du ved, hvad der er vigtigt for dig og hver dag aktivt vælger at gøre ting, der giver dig overskud, livsglæde og følelsen af frihed?
 • Drømmer du om at leve mere i overensstemmelse med dig selv og dine egne inderste værdier, og vide med dig selv, at du kan klare alt, fordi du er tro mod dig selv og også får valgt dig selv til i dit liv?
 • Drømmer du også om at føle, at din livsglæde og livslyst ikke er forsvundet, fordi du tager din styrke og handlekraft tilbage ved at sige ja til også at sætte dig selv i første række og ikke kun alle andre?
 • Drømmer du om at finde dig selv og føle dig ubegrænset og fri, fordi du får brudt den grå leverpostejs hverdags begrænsende overbevisninger om, hvad du ikke kan til i stedet at fokusere på alt det, du kan?

Så er PASSION2016! noget for dig!

På PASSION2016! får du de 3 absolut bedste og mest effektive værktøjer til at droppe dine begrænsninger og i stedet finde og udleve din passion!

Fra grå og kedelig hverdag & hamsterhjul

til følelsen af lykke, frihed, glæde, nærvær og ro

3 inspirerende og motiverende moduler til dig, der er klar til at leve dit liv
på dine egne præmisser i overensstemmelse med dine inderste værdier

Klarhed og retning

Modulet skaber klarhed over, hvor du er i dit liv lige nu og hvor du gerne vil hen.

Efter modul 1 ved du, hvilken vej du skal væk fra frustration og grå hverdag mod boblerne og glæde i maven

Handling og køreplan

Efter modul 2 har du din konkrete og personlige køreplan, så du også ved, hvad du helt præcis skal gøre for at erstatte fastlåsthed og frustration med handling, frihed og lykke

Opmærksomhed og succes

Efter modul 3 ved du, hvordan du vinder over modstanden og begrænsningerne og bliver ved med at holde fast i boblerne, passionen og glæden i din mave

Hvordan du kommer derhen, skal jeg nok lære dig gennem online forløbets 3 guidede moduler.

Det bedste er, at du har adgang til hele forløbet med det samme og kan være i gang med at skabe den transformation og forvandling, du længes efter, om bare 5 minutter.

BONUS!

 • 2 guidede meditationer, som sikrer dit nærvær ved at ændre uro og ængstelse til ro og balance
 • Kickstartsession – sådan lykkes du med PASSION2016!

Skal det være nu, du virkelig finder dig selv?

Fordi du også får sat dig selv i først række i dit liv og får sat handlekraft og energi til at gøre nogle af alle de ting, du længes efter?

 • Er du klar til at have glæde og bobler i maven resten af dit liv, fordi du endelig siger det job, du ikke trives med op?
 • Er du klar til at føle dig motiveret og fuld af energi, fordi du har fået en række konkrete værktøjer til også få sat dig selv i første række ?
 • Er du klar til at føle dig fri og energisk og samtidig fuld af ro og nærvær, fordi du aktivt vælger at gøre ting for dig selv, som nærer dig og fylder dig op?
 • Er du klar til at sætte handling og power bag nogle af alle de ting, du ellers kun taler om at gøre til virkelighed?
 • Er du klar til at udleve dine vigtigste mål og passioner én gang for alle, og give dig selv lov til at mærke, hvor godt dit liv kan blive, når du slipper dine begrænsende overbevisninger?
 • Er du klar til også at være bedre til at gøre noget godt for dig selv og få lavet en helt konkret handleplan for, hvordan du gøre det - også om mandagen!?

Så er PASSION2016! noget for dig!

Over 3 moduler kommer du igennem de 3 absolut mest effektive trin fra Passionstesten til, hvordan DU får skabt det helt rigtige passions- og værdi fundament for resten af 2016, så du får meget mere overskud, livsglæde, ro, nærvær og frihed i dit liv.

PASSION 2016! er online udgaven af 3 af de mest effektive og konkrete trin fra alle de 1:1 forløb med Passionstesten, som mange af mine klienter allerede har været igennem og haft store succeser med gennem de seneste år.

At leve et passioneret liv med livsglæde, flow og mening hver dag, betyder ganske enkelt, at du finder og lever efter dine inderste værdier.

 • KLARHED
 • HANDLING
 • OPMÆRKSOMHED

OG HVIS DET VAR DET LETTESTE AT GØRE I HELE VERDEN, SÅ GJORDE DU DET JO OGSÅ BARE!

 

Men selvom det måske synes svært og uoverskueligt
at gøre på egen hånd, så kan kræver det bare 3 simple ting:

Alle tre 3 trin lærer jeg dig på bare 3 overskuelige og effektive moduler lige i online forløbet PASSION2016!

karin-soested-kontakt

Hvad tror du stress-coachen selv gør, når hun føler sig fastlåst, frusteret og utilfreds?

KAN PASSIONS EKSPERTEN OGSÅ MISTE PUSTEN OG FØLE, AT HUN STÅR I STAMPE I SIT LIV?

Ja, men kun når jeg en sjælden gang glemmer at bruge de redskaber som jeg også giver til dig her i PASSION2016! Fordi det eneste, der hjælper på fastlåsheden og frustrationen over at sidde fast i det drænende hamsterhjul, er klarheden, handlingen og opmærksom på de ting, jeg elsker, som nærer mig og fylder mig op, og som jeg inderst inde brænder for og gerne vil fylde mit liv med.

JA TAK – lær mig de 3 trin med det samme, så jeg kan komme i gang med at ændre følelsen af at være frustreret og sidde fast til følelsen af handling, frihed og bobler i maven