Kvindeforløbet fra fastlåst til fri

Kvindeforløbet - fra fastlåst til FRI

Koden til modet og handlekraften, så du får det liv, du ønsker dig - uden selvsabotage!

Tilmelding lukker om:

Dag
Time
Minut
Sekund

Du er her fordi

Du sidder her og læser med lige nu, fordi du ikke er hverken tilfreds med dit liv eller dig selv. Du sidder her, fordi du inderligt længes efter at få modet og handlekraften til at gøre noget ved det.

Du er her, fordi du er færdig med at nøjes og gerne vil gøre noget ved det!

Den her løsning - Kvindeforløbet - er den stærkest og absolut langtidsholdbare løsning, jeg kan tilbyde dig, så du kan FÅ det mod og den handlekraft, der kan forvandle dig, og endelig opnå det liv, du virkelig ønsker dig med livsglæde, balance og frihed.

Slut med fastlåsthed, manglende mod og lavt selvværd

Kvindeforløbet løser dine problemer med at føle dig fastlåst i et liv, som ikke er i overensstemmelse med dig selv.

Det foregår ved hjælp af dedikeret online undervisning og LIVE gruppe Q&A's, hvor du får min direkte sparring og hjælp til at få brudt med den selvsabotage, du konstant får spændt ben for din egen lykke, livsglæde og succes med.

På den måde får du den vildeste mulighed for at få det mod, den handlekraft og det suveræne selvværd, der skal til for at leve det liv, du ønsker dig UDEN at få dårlig samvittighed, føle dig helt alene i processen eller falde tilbage i det samme, gamle udtjente mønster igen.

100% værdi hvis du kan genkende

 • Lavt selvværd. Du har ingen tiltro til dig selv, dine egne evner ELLER dømmekraft - og gennem årene er det kun blevet værre
 • Den dårlige samvittighed over at ønske dig et andet liv. Derfor bliver du hængende i et job, en hverdag eller relationer, du ikke trives i. Fordi du frygter, at det vil gå ud over din familie, hvis du siger STOP. Derfor ender du igen og igen med ALDRIG at få sat dig selv i første række...
 • Er træt af, at du ALDRIG får stået ved dig selv, og aldrig får sagt, hvad DU gerne vil og derfor ender med altid at gøre det, alle andre vil?
 • Én gang for alle gerne vil have MODET og handlekraften til at komme fri af fastlåstheden og de selvsaboterende mønstre, så du kan erstatte dem med MASSER af selvtillid, power og en grundlæggende tro på, at du ER stærk, værdifuld og fuldt ud i stand til at leve det liv, du ønsker at leve.
 • At du går for meget på kompromis med dig selv og i hemmelighed skammer du dig over, at du ikke mere rygrad og ER bedre til at stå ved dig selv. Men du mangler både redskaber til at bryde det og de kærlige skub i ryggen, der får dig videre - og FRI!

"Det var en nysgerrighed og en lille stemme som blev ved med at sige jeg skulle den vej, der fik mig til at melde mig til Kvindeforløbet.

Heldigvis lyttede jeg til min intuition❤️"

Gitte, 38 år

"Jeg meldte mig til Kvindeforløbet, fordi Jeg var et sted i livet, hvor jeg havde en del tanker om nogle mønstre og var klar til at få det struktureret - og ønskede hjælp og coaching.

Det har været ret fantastisk.

Det har givet mig rigtig meget, og jeg kan her - ca en måned efter afslutningen - mærke en klar forskel for mig selv. Jeg har lært rigtig meget, og jeg synes jeg formår at fastholde det og handle derefter."

Thea, 48 år

"Kvindeforløbet har været spændende, hårdt, intenst, drønende, berigende, udviklende og en stor øjenåbner!"

Henriette, 49 år

"Jeg var løbet sur i et terapiforløb og havde det stadig svært. Havde svært ved at finde motivation for at starte med en ny terapeut og svært ved at tro at det kunne rykke ved mine mønstre for alvor.

Så jeg tænkte at jeg lige så godt kunne give Kvindeforløbet en chance.

Det har været meget givende, fordi jeg er blevet mødt og spejlet og jeg har haft et sted at dele mine følelser i stedet for at vende dem indad og slå mig selv i hovedet.

Der har været så meget støtte, og Karin har været utrolig god til at komme med opmuntring og udfordring.

Og så betyder hendes engagement at jeg har følt mig set som et helt menneske og det giver mig en styrke at gå videre med ud i verden."

Anne, 40 år

"Forløbet har givet mig en helt anden bevidsthed og mulighed for at gøre noget anderledes.

Jeg bliver mere og mere den aktive i mit eget liv i stedet for den, der altid blot reagerer.

Det er SÅ fedt!

Kvindegruppen har været et forum, hvor man lærer sig selv at kende på ny, og jeg vil anbefale den til alle, der gerne vil gøre noget, men ikke helt ved hvad og hvordan

Trine, 46 år

En rejse gennem 4 essentielle moduler

Forløbet er delt op i 4 moduler, der trin for trin hjælper dig med at knække DIN kode til mere mod, handlekraft og et suverænt selvværd.

Hvert modul varer 14 dage.

MODUL 1

Sæt kursen - hvor er du lige nu og hvor vil du gerne hen

kvinder-selvvaerd

PÅ MODUL 1 LÆRER DU:

 • At blive helt konkret og skarp på dine egen mål og indre værdier, så du til hver en tid kan styre efter det, hvis du føler dig på vej ud af kurs
 • At forstå hvad det egentlig er for en kvinde, du er nu og hvem det er, du gerne vil være på lang sigt
 • Hvad det vil sige at stå stærkt i dig selv og finde modet til at skabe det rum og den plads, hvor du tager lederskabet over dit eget liv

MODUL 2

Forstå dig selv og bliv glad og fri - knæk koden til, hvor dine negative overbevisninger kommer fra og slip dem!

forstå dig selv

PÅ MODUL 2 LÆRER DU:

 • Hvilken betydning din familie og dit opvækst-DNA har for den måde, du er kvinde og menneske på nu – som voksen
 • Hvordan du tager ejerskab over din sociale maske og transformerer dine skyggesider til at blive dine største fordele, så de hjælper dig til at få en dybere og langt mere kærligt og omsorgsfuldt forhold til DIG selv
 • Hvordan du ændrer dine skygger og din maskes ubevidste magt over dig til, at det i stedet er DIG, der har magten over dem

MODUL 3

Bryd de uhensigtsmæssige mønstre og stop din indre selvsabotør

Bryd mønsteret

PÅ MODUL 3 LÆRER DU:

 • At spotte dine egne, indre selvsaboterende lofter og hvordan du bryder igennem dem
 • At forstå hvad der trigger din indre selvsabotør og hvordan du lærer at undgå de negative og selvnedbrydende tanker, som din indre kritiker vil have dig til at tro på.
 • Hvorfor du i virkeligheden ofte vender tilbage til dine gamle adfærdsmønstre, og hvordan du holder op med at lade dem ødelægge dine muligheder for at blive glad, tilfreds, afbalanceret og fri
 • Hvordan du én gang for alle skaber forandring for dig selv, som også smitter af på din familie, dit liv og resten af dine omgivelser

MODUL 4

En helt modul, der kun handler om, hvordan du gerne vil leve resten af dit IDELLE liv!

Passion Sommer-light

PÅ MODUL 4 LÆRER DU:

 • Akut følelsesmæssig og selvsabotage stoppende førstehjælp som du let og effektivt kan give dig selv, når som helst i fremtiden
 • Hvordan du finder DIN PASSION, mod og handlekraft til at få sat 100% fokus på, hvordan du lever DIT passionerede liv, selvom du er ved at sk**e i bukserne
 • Hvor meget du rent faktisk er i stand til at ændre i fremtiden, når du arbejdet konkret og håndgribeligt med dine passioner. Fordi du har lært dig selv bedre at kende, fået dit IDELLE liv stillet helt skarpt og VED, hvilken vej du skal gå
 • Hvordan du holder fast i den forandring, du allerede har skabt for dig selv og fortsætter din egen selvudvikling

Hvad kan du forvente

Du får ikke bare mere mod og handlekraft. Du får også et suverænt selvværd, livsglæde, gnist og gejst igen!

1.  Du får modet til at turde stå ved de ting, du længes efter at gøre og handlekraften til at få/leve det liv, du gerne vil. Fordi du får sat selvsabotage til vægs og punkteret dens ældgamle magt over dig.

Så du kan ånde og leve FRIT og levende igen.

 

2. At bryde fri af de ældgamle mønstre, det er på tide at få stoppet, fordi du lærer selv at anvende konkrete og unikke værktøjer med Selvsabotage Coaching Metoden.

Som du kan bruge igen og igen i dit eget liv, så mønstrene aldrig får overtaget igen.

 

3. Du får styrket dit selvværd sådan, at du står ved den, du er.
- Fordi du nu ved, HVEM du rent faktisk er.

Så du kan stoppe den årelange kamp med at være fanget i selvsabotagen, være ALT for hård ved dig selv og i stedet genfinde troen på hele dig.

Kviindeforløbet fra fastlåst til fri

Klik på knappen herover og kom med på næste hold af Kvindeforløbet NU!

Kvindeforløbet er DIN mulighed for at gøre noget fantastisk for dig selv!

Hvad gør Kvindeforløbet bedre end andre forløb

Forløbet støtter dig HELE vejen gennem din proces, så du aldrig er alene eller står uden nogen, der udelukkende tro og hepper på dig.

Hvis du skulle opnå det samme hos en psykolog eller i et 1:1 forløb, ville det tage måske 3 gange så lang tid, og du ville ikke have den samme mulighed for støtte fra både gruppen og Susanne og Karin.

 

Det her forløb giver dig AL Karins og Susannes i nemme overskuelige portioner til en meget lav pris. Så kan du bruge dine penge på at gøre en masse gode ting for dig selv samtidig med, at du både har modet, handlekraften og et markant bedre selvværd.

Hvis du skulle have den samme viden direkte fra os, ville det koste 5 gange så meget.

 

Kvindeforløbet hjælper dig helt konkret til at få det mod og den handlekraft, der skal til, for at du rent faktisk begynder at leve dit liv, sådan som du ønsker dig. Du får meget mere selvværd og selvtillid, end du troede var muligt.

Hvis du blot forsøgte dig med at ændre dit liv, dit selvværd og dit mindset på egen hånd, ville du helt sikkert opleve en masse frustrationer og føle dig alene, i stedet for støtte og bakket op, undervejs.

 

På det her forløb er der 100% fokus på dig som en værdifuld del af fællesskabet. Det betyder at, du har et frirum og et sted, hvor du kan dele og blive mødt og rummet UDEN at skulle tænke over, hvad andre siger.

Rigtig mange kvinder, der kommer til mig, fortæller, at det netop er sådan et fællesskab med flere kvinder i samme situation, som de mangler.

Det får du som en del af Kvindeforløbet og det betyder, at du får en helt unik og ekstra god støtte fra kvinder i samme båd, som dig.

Sådan foregår forløbet

 • Kurset foregår online. Det betyder, at du kan deltage hjemmefra, og at du har adgang til materialet, når du har tid

 

 • Du kan deltage i LIVE gruppecoaching gruppen. Det betyder, at du får et fællesskab med de andre deltagere og direkte adgang til mig

 

 • Kurset løber over 12 uger med 2 ugers refleksions- og fordybelse pause undervejs. Det betyder, at du får materialet i overskuelige portioner og ikke bliver overvældet

 

 • Vi tjekker ind i online gruppen LIVE minimum 1 gang hver uge. Det betyder at du får så direkte en adgang til både Susanne og Karin, som muligt og kan stille de spørgsmål, du måtte sidde med i din specifikke situation

 

 • Alle LIVE undervisninger og coaching bliver optaget. Det betyder at du kan se dem eller gense dem præcis, når det passer dig

 

 • Inden vi starter får du et fuldstændigt kalenderoverblik, så du kan se, hvornår alle moduler bliver frigivet samt lives og Q&A's ligger. Så du kan planlægge i god tid.

 

 • Ved hvert modul får du en mail med de ting, der skal ske i løbet af modulet. Det betyder, at du kan planlægge din tid, så du kan være med i de LIVE, du gerne vil og at du hele tiden ved, hvor vi er i forløbet

 

 • Hver uge får du også en opsummerings mail med de ting, der er foregået i løbet af ugen. Det betyder, at du ALTID kan finde tilbage til de ting, du måske ikke kunne deltage i og at du har et godt overblik over, hvor vi er i forløbet

 

Helt konkret:

► Du køber forløbet

► Du får tilsendt en bekræftelses e-mail, hvor du finder dine loginoplysninger til kursus området

► Du får med det samme adgang til kursus området, hvor du blandt andet møder mig i din velkomst video, hvor jeg forklarer dig, hvordan du bedst kommer i gang

► Du får adgang til nyt materiale hver 14. dag gennem de 8 uger, som du kan arbejde med, når du vil

► Vi mødes LIVE i den lukkede Facebook gruppe 1 gang hver uge ugen på de samme tidspunkter. Dem får du besked om, så alle har en mulighed for at kunne være med

► Du kan skrive til Karin og Susanne på mail alle hverdage, hvis du har brug for hjælp

► Du har altid den lukkede Facebookgruppe til fællesskab og support

Kvindeforløbet fra fastlåst til fri

Sådan har jeg forvandlet mit eget liv

karin balance gang skinner

Kvindeforløbet vil ikke blot give dig mod og handlekraft til at komme fri af den frustrerende fastlåsthed følelse og hjælpe dig til at leve dit liv, som du ønsker det.

Du vil også få et markant bedre selvværd.

Du vil opnå en helt anden selvtillid, som du slet ikke troede, var mulig, hvor du pludselig får sat handling bag alle de ting, du gerne vil - UDEN dårlig samvittighed, hjertebanken eller frygt for konsekvenserne.

Din familie og dine omgivelser vil også opleve dig som et meget mere positivt menneske, der er i balance og RO med, hvem du er og hvad du gerne vil.

Jeg har skabt Kvindeforløbet, fordi jeg selv har været fanget i et liv, som på igen måde stemte overens med det liv, jeg gerne ville leve.

 

Jeg har selv arbejdet med de temaer og efter den metode, jeg underviser i på Kvindeforløbet, og ændret mit eget liv fuldstændig.

Efter jeg selv knækkede koden til få det mod og den handlekraft, der skal til for at jeg ENDELIG lykkedes med at ændre på de ting, jeg ellers kun kunne drømme om i mit liv, har jeg ALDRIG set mig tilbage.

I dag ved jeg, hvilke værktøjer jeg skal bruge, når livet sker - for det gør det, og siden har jeg selv satte den HELT rigtige kurs på mit eget liv hver dag, og aldrig tvivlet på, om det var det rigtige valg, jeg traf.

Jeg har heller ikke siden dengang haft den der tunge, drænende eller dårlige samvittighed over at lytte til mig selv og også sætte mig selv i første række.

Gennem den metode og de værktøjer, som du kommer til at møde gennem Kvindeforløbet, har jeg selv lært, hvordan jeg bliver stående stærkt i mig selv, når der sker ting rundt omknirng mig, som før i tiden ville have hylet mig helt ud af den!

 

Jeg har lært at sige fra og stoppe de dramaer, der hele tiden lurede under overfladen i mit gamle liv.

 

Ligesom jeg også har lært at holde op med at gå over i alle andre mennesker og deres følelser og behov, og i stedet blive hjemme i mig selv.  

Jeg tænker ind imellem tilbage på, hvor fastlåst mit liv var dengang...

Hvor frustreret og frygt styret jeg var.

Før jeg selv fik knækket koden til at stoppe selvsabotagen og endelig fandt modet og handlekraften til at leve mit liv, sådan som jeg inderst inde drømte om og længtes så inderligt efter.

 

Det var tæt på at koste mig mit liv

 

Det er næsten ikke til at holde ud og det var også tæt på at koste mig mit liv i en alvorlig motorvejs ulykke, før jeg fik stoppet op og gjort alvor af at ændre mit liv én gang for alle og før det var for sent.

Jeg brænder meget for at lære DIG at stoppe selvsabotagen og opnå det samme mod, det samme selvværd og den samme handlekraft, som jeg har i dag.

Det er ikke mange år siden, jeg selv var der, hvor du er lige nu, og jeg kan levende sætte mig ind i din frustration og modløshed.

Derfor VED jeg også, hvad der skal til for at hjælpe dig med din rejse hen imod at finde ind og hjem til dig selv, og få knækket DIN kode til én gang for alle at begynde at leve DIT liv, som du drømmer om og i overensstemmelse med dig selv.

Oplev succes og mærk resultaterne

Når du deltager på kvindeforløbet, vil du fra gang til gang få nogle nye redskaber og helt konkrete opgaver, som vil gøre dig i stand til gradvist at gøre op med dine gamle, fastlåste overbevisninger og erstatte dem med nogle nye, positive alternativer.

 

Vi tager det stille og roligt, så du ikke bliver overvældet, og vi arbejder kun med ét tema ad gangen.

 

Vi mødes derudover hver uge til LIVE coaching, så du altid kan føle dig motiveret og altid har mulighed for at tjekke ind og være med på et tidspunkt, der passer med dig.

 

Du er IKKE alene gennem Kvindeforløbet og du bliver ikke overladt til dig selv. Vi er med dig hele vejen.

Ligesom du altid har gruppen, hvor du kan finde støtte, opbakning og kærlige opmuntring til lige præcis de udfordringer, du måske har.

Det er også derfor, vi tjekker ind LIVE ind i gruppen mindst 1 gang om ugen.

Det er blandt andet også derfor, Kvindeforløbet adskiller sig markant fra de fleste andre online forløb.

Kvinde forløbet

Gør noget nu

Undersøgelser viser, at en af de største og mest alvorlige faktorer, der fører til stress og depression, er når du mangler den helt fundamentale sammenhæng mellem det liv, du inderst inde ønsker at leve og det liv, du rent faktisk lever.

Derfor skal du med på Kvindeforløbet og have stoppet den negative spiral.

Dit liv fungerer måske på overfladen lige nu, hvor du skøjter afsted, alt i mens du forsøger at holde det hele så blankpoleret og 'her-går-det-skam-SUPER-godt' agtigt som muligt.

Men nedenunder overfladen lurer kaos og frustration.

Skrantende parforhold, elendig søvn, bekymringer, lavt selvværd og alt for dårlig livskvalitet, der hele tiden truer med at overmande dig.

Derfor skal du gøre noget ved det NU.

Hvis der er nogle ting i dit liv, du bliver ved med at sidde fast i og som ødelægger det, så er det stærkeste og modigste du kan gøre, at tage ansvar for det og for dig selv.

Og det handler ALDRIG om, at du ‘bare skal tage dig sammen’ og komme hen til weekenden, sommerferien eller næste nytårsaften.

Hvor tit har du lige netop tænkt sådan eller forsøgt dig med ‘at stramme balderne og klare det’, og alligevel endt det samme sted igen?

Jo længere du fortsætter med ikke at tage dig selv alvorligt, jo værre bliver det.

Hold øje med næste hold start. Det er billigt lige nu og der er kun et begrænset antal pladser.

 

Kvindeforløbet fra fastlåst til fri

Hør hvad andre siger om Kvindeforløbet

"Jeg manglede kampgejst til at være der for mig selv.

Gennem Kvindeforløbet har jeg hørt mange vinkler på de samme ting, som jeg selv roder med. Fantastisk opbakning. Er også med til, at jeg får gjort noget ved tingene. Et positivt pres.

Sammen med gruppen har Karin betydet alt:-) Hun har fået mig til at få gammelt tankemylder ud af hovedet, og virkelig givet nogle redskaber til, hvordan jeg kommer videre og fastholder de gode mønstre."

Helle, 38 år

"Hvordan det har været at være en del af Kvindeforløbet? Intet mindre end fantastisk! Overvældende, udfordrende og omvæltende på den helt fede måde.

Jeg er meget imponeret over den energi/synergi og tillid vi har haft imellem os."

Sandra, 39 år

"Det har været en fantastisk rejse ud i følelser og oplevelser, som var godt og grundigt gemt væk.

Det har også været hårdt at skulle tilbage til ting og oplevelser, der var gemt langt væk. Fordi jeg ikke ville eller kunne rumme at være i de følelser.

Men i dag sidder jeg som en meget lettere og lykkeligere person!"

Bente, 50 år

"Det har været positivt - gode opgaver og hjælpemidler som kan benyttes fremover og som er med til at sætte processen i gang.

Gruppen har rykket mig, og det er også rart at kunne følge med i andres udfordringer, og se at vi oftest slås med det sammen.

Hele vejen har Karin også været nærværende, ægte og empatisk og kan mærke, at hun så gerne vil hjælpe og gøre en forskel for mig."

Seria, 51 år

"JEG KOM FRI AF MIN FASTLÅSTHED

Jeg var kørt fast og kunne ikke selv finde en udvej.

Gennem forløbet har jeg fået rigtig meget med, især fra dig Karin, men også fra de andre deltagere, det har været godt med spejling.

Jeg har også fået meget godt materiale som jeg igen og igen tager frem, det har virkelig udviklet mig.

Det har været rart at høre at andre går med nogle af de samme problemstillinger som jeg selv, og fremover har jeg fået SÅ meget med, som jeg stadig bruger dagligt og tager det frem, når jeg igen er ved at køre fast i samme smøre

Karin er et unikum, utrolig lyttende og har hver gang lige et par "irriterende" spørgsmål, som jeg skal tænke dybere over!

Hun er meget dygtig til at se det enkelte individ lige der, hvor man er og så arbejder hun ud derfra, jeg vil helt sikkert anbefale Kvindeforløbet til andre, som er kørt fast, som jeg selv var."

Tina Bonde, 48 år

"JEG HAR FÅET SÅ MEGET MERE OG ANDET MED MIG, JEG SLET IKKE HAVDE REGNET MED!

Jeg meldte mig til, fordi jeg havde oplevelsen af at være begrænset, fastlåst og for sjældent rigtig glad og et ønske om at få indsigt/redskaber til at gøre noget ved det.

Karin har betydet ALT! for min proces gennem Kvindeforløbet. Du er altså noget ganske særligt, Karin!  Du er mega kompetent, en super dygtig formidler og lydhør, kærlig og humoristisk. En gave at arbejde sammen med, simpelthen! :o)

Sammen med den forskel selve gruppen har betydet. Det har været utrolig fint og givende at kunne spejle sig i - og reflektere sammen med - de andre fantastiske kvinder i gruppen.

Jeg arbejder stadig for at undgå at falde tilbage i de gamle selvsaboterende mønstre.

Min nye bevidsthed om de fire selvsaboterende lofter/overbevisninger samt de sociale masker og dramatrekantens tre roller gør, at jeg (i hvert fald nogle gange!) tager mig i at "ryge i vandet" og i stigende grad bryder min mangeårige fastlåsthed og giver mig mere "luft under vingerne".

Oveni hatten føler jeg, at forløbet har givet mig øget mod og handlekraft samt fornyet håb og livsglæde. Alt i alt er der nærmest ikke et øje tørt! ;o)"

Lene, 48 år

"JEG HAR LÆRT AT SE PÅ MIG SELV MED ANDRE ØJNE

Jeg ville gerne arbejde med mig selv personligt og arbejdsmæssigt, og det har jeg fået.

Redskaber som maskearbejdet og Dramatrekanten har givet stof til eftertanke og har fået mig til at se på mig selv med andre øjne. Og så foregår det i trygge rammer, hvor alle kan komme til orde og blive modtaget med respekt og forståelse.

Jeg var faktisk i tvivl, om gruppen var noget for mig. Men at lytte til de mange fortællinger fra de andre kvinder i gruppen og følge deres udvikling, har givet spejling og gode input til mig selv i forhold til min egen situation.

Karin er rigtig god til at sætte rammen om gruppen, så der bliver etableret både fortrolighed, tillid og rummelighed til at åbne sig.

Hun er god til fange kommentarer fra os kvinder i gruppen og stille uddybende spørgsmål, der gør, at jeg bliver mere bevidst om årsagen til de ting, jeg tumler med.

At være en del af sådan en kvindegruppe er en god måde at få sparring og fokus på din egen udvikling, og jeg vil anbefale den til alle i mit netværk."

Esther, 55 år

"DET ER SVÆRT AT SÆTTE ORD PÅ ALT DET, JEG HAR FÅET MED!

Jeg ville gerne arbejde med mit selvværd.

Jeg er blevet mere bevidst om handlemønstre.

Afklaret omkring mig selv og hvordan jeg ønsker mit liv skal være og meget mere. Det er svært at sætte ord på alt det, jeg har fået med!

Jeg synes det har været rigtig rart at være en del af forløbet

Jeg synes, at jeg gradvis får implementeret alle de ting jeg synes, jeg kan bruge i mit liv.

Jeg vil også gemme mine papirer, så jeg kan vende tilbage til dem på et senere tidspunkt.

Jeg vil anbefale alle, der tumler med problematikker, som de ikke selv synes, de kan se sig ud af, at give sig selv det her forløb."

Janet, 41 år

7 dages - ingen spørgsmål - tilfredshedsgaranti

Untitled design (33)

Kom med på Kvindeforløbet nu.

Du har 7 dage til at være med og se, om du kan lide det.

 

"Jeg havde aldrig kunne bryde mønsteret selv" 

Inden mit forløb gik mit liv i bølgedale, hvor jeg gav og gav, og selv endte drænet og tom.

I dag tager jeg aktivt styringen over mit liv, fordi jeg har fået den rette hjælp og værktøjer.

Det mest værdifulde har været at få super god sparring fra Karin undervejs - én at spille bold op ad. 

Mit forløb har været hver en øre værd

                   

                                       Birgit Leth

 

"Resultatet har været det hele værd!"

Det vigtigste jeg har lært er at det er mig der bestemmer i mit liv og at det kun er mig, der kan ændre det, hvis der er ting som ikke fungere.

Jeg er blevet mere bevidst.

Meget bedre til at mærke efter og spørge mig selv om, hvad det hele handler om, når ubehag eller modstand melder sig.

Jeg er så lettet inden i.

Nu kan jeg igen fungere og nu har jeg redskaber til at komme videre, når nye udfordringer melder sig og det gør de.

Det er SÅ skønt at mærke at der kommer mere og mere overskud i min hverdag.

Det mest værdifulde for mig har været at Karin har støttet mig i mine beslutninger.

Hun har under hele forløbet givet mig opgaver, som jeg skulle forholde mig til. Det har åbnet mine øjne og jeg har fået mig selv mere ind i centrum.

Resultatet har været det hele værd.

Jeg er så tilfreds med det, jeg har investeret hos Karin, og jeg vil ikke være i tvivl om, at jeg vil gøre et igen, hvis jeg skulle få brug for det.

 

                                   Anne Maegaard

Vil du også have modet og handlekraften til at skabe handling og forvandling i DIT liv?

FAQ - Har du nogle spørgsmål?

Hvad nu hvis, jeg er bange for, om jeg kan følge med?

Jeg er her for dig hele vejen gennem forløbet. 

Jeg tjekker ind i gruppen 3 gange hver uge, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du er i tvivl om noget.

Så løser vi det sammen.

Hvad hvis jeg ikke rigtig har råd lige nu?
Hvad hvis jeg synes, det er mange penge?
Hvad nu hvis, jeg har ikke tid lige nu?
Hvad nu hvis jeg ikke føler mig helt klar?
Hvad nu hvis, jeg har aldrig prøvet et online forløb før?
Hvad nu hvis, jeg har prøvet mange andre ting før uden held?
Hvad nu hvis det virker uoverskueligt og som lang tid?
Hvad nu hvis, jeg er usikker på, hvordan den lukkede Facebookgruppe fungerer?
Hvad nu hvis jeg fortryder?
Hvad nu hvis, jeg tror, jeg godt selv kan?
Hvad nu hvis jeg skammer mig over at have det sådan her?
Hvordan ved jeg, om du er den rette til at hjælpe mig?
Hvad nu hvia, jeg har købt et andet kursus?
Hvad nu hvis, jeg har været i forløb med dig før?
Karin Søsted - passionscoach & selvværdsvejleder

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der opstår spørgsmål. 

Jeg er her for at hjælpe dig til at finde DIT mod til at tage skridtet og VÆLGE dig selv mere til i dit eget liv.

Du kan skrive til mig døgnet rundt på mail:

karin@freelancetekster.dk eller på messenger på min facebook side, som du finder ved at klikke LIGE HER 

Jeg håber, vi ses på Kvindeforløbet.

PS: Hold øje med næste hold start. 

Vi håber på at se dig på holdet!

Dag
Time
Minut
Sekund

Klik på knappen herunder og tilmeld dig.

Du vil få en faktura og login- oplysninger med det samme.

SÅ er du med på holdet!