Ja tak - jeg vil gerne ansøge om en gratis 1:1 session

Tak og tillykke til dig!

Det gør mig SÅ glad, at du nu vælger at ansøge om en gratis session med mig, hvor du kan få sat dine muligheder i perspektiv og få sparring og input til, hvordan du får knækket koden til at komme videre i DIT liv.

I sessionen vil du få afklaring på, hvordan du få omsat og muliggjort de elementer, som skal til for at skabe langtids holdbare forandringer i i dit liv.

Jeg vil også give dig indsigt i, hvordan du får ført dem over i dit eget liv, og jeg vil gerne hjælpe dig til at se, hvad der kunne være MULIGT for dig og hvordan du får gjort det til virkelighed i dit liv.

Sessionen er af ca. 30 minutters varighed og foregår den telefonisk via enten Facetime eller Whatsapp, hvor jeg ringer dig op.

Du ansøger nedenfor.

Ved at klikke på knappen, hvor der står "Ansøg nu" kommer du ind på min Survey Monkey side, hvor du indtaster dine oplysninger til mig og derefter trykker på FÆRDIG.

Herefter vil jeg give dig besked hurtigst muligt, om du blandt dem, der har fået tildelt en session.

Jeg tjekker ansøgningerne løbende, så skynd dig at ansøge, også selvom du ikke er helt sikker - det kan lige så godt være dig, som en anden, der får muligheden.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Kh. Karin

At leve et passioneret liv med livsglæde, flow og mening hver dag kræver tre ting:

  • OPMÆRKSOMHED, - bevidsthed om, hvad det er, du fokusere på og hvad det er, der spænder ben for dig
  • KLARHED, - konkret viden om, hvad det er, du gerne vil i stedet for, hvad der er allervigtigst for dig og en konkret plan for, hvordan du får mere af det i dit liv
  • HANDLING, - at du får sat handling bag din plan og ved, hvordan du gør det til virkelighed og holder fast i det!

En afklarende session kan være dit først skridt på vejen til at bryde ud af følelsen af, at du sidder fast i dit liv, så du i stedet får knækket koden til, hvordan DU kommer videre og lever dit liv i ro, passion og overensstemmelse med dig selv og dine inderste værdier.