Individuelt forløb til dig, der vil føle dig glad og fri

Individuelt forløb til dig, der vil føle dig glade og fri

 

Et forløb, der giver dig modet til at stå ved dig selv, og redskaberne til slippe begrænsningerne, finde din passion og leve dit liv i overensstemmelse med den, du er

 

 

 • Drømmer du om at finde ind til din inderste kerne, så du lever det liv med masser af passion, livsglæde og oprigtighed?

 

 • Drømmer du om at leve så du ikke er ved at dø af dårlig samvittighed eller selvbebrejdelse over, om du nu gør nogen kede af det?

 

 • Drømmer du om at finde ind til dine vigtigste værdier og få dem sat på dagsordenen i dit liv – også i hverdagen, på jobbet og i dit parforhold?

 

 • Drømmer du om at leve dit liv anderledes end du gør lige nu, men du ved ikke rigtig hvordan?

 

 • Drømmer du om at få modet til at være og leve som den du er, slippe kontrollen og ikke altid føle, at du undertrykker dig selv og kun tager hensyn til alle andre?

 

 

 

Individuelt forløb til dig, der vil føle dig glad og fri

 

 

 • Er du træt af at altid at være den stærke, og af altid at tage ansvar og kunne alting, og er du bange for at vise din sårbarhed, for at vælge dig selv til og for at sige nej, hvis det nu sårer nogen eller gør dem kede af det?

 

 • Er du træt af tvinge dig selv til at være i et liv, hvor du på overfladen har alt, men hvor du aldrig er rigtig glad og kun føler, at det dræner dig?

 

 • Er du bange for at sige det højt, og for at virke utaknemmelig og egoistisk, selvom du inderst inde er ulykkelig og føler dig fanget i et liv, som du ikke kan se, hvordan skal blive, sådan som DU drømmer om og længes efter?

 

 • Er du træt af, at du aldrig får gjort noget som helst af alt det, du gerne vil, fordi du altid kun gør det, andre vil, fordi du er bange for at fylde for meget, være for dominerende eller virke selvoptaget?

 

 • Kan du mærke, at du er nødt til at gøre noget ved det her, men du ved ikke hvordan, og selvom du har prøvet at gøre nogle andre ting, f.eks. psykoterapeut eller psykolog, så er det ligesom om du aldrig kommer videre?

 

 • Har du fået nok af, at føle dig fanget i dit eget liv, af aldrig at føle dig rigtig glad, passioneret eller inspireret og er du bange for, at det pludselig er for sent?

 

 

 

Det behøver ikke at være sådan.

 

Du kan få den hjælp, du har brug for lige her. Forløbet:

 

 

 

Find din passion og din livsglæde frem og få modet til at stå ved dig selv

 

 

♥ Er til dig, der har fået nok af at stress afsted i et liv, der efterhånden slet ikke føles, som om det er dit eget.

♥ Er til dig, der er på vej ud af stress og mærker længslen efter at leve dit liv i overensstemmelse med dig selv

♥ Er til dig, der gerne vil leve med følelsen af, at dit liv et DIT LIV

♥ Er til dig, der har ‘glemt’, hvem du selv er

♥ Er til dig, der vil noget andet, men du ved ikke helt, hvad det er

 

 

Forløbet er individuelt og består af:

• 1 Passionstest

• 4 1:1 sessioner; 2 indledende sessioner og 2 opfølgende sessioner

• Skriftlig sparring pr. mail med mig gennem forløbet (1 mailopfølgning pr. session)

• ½ times telefonisk opfølgning 2 måneder efter dit forløb er afsluttet

Lyder det, som noget for dig?
Hvis du har fået nok af stå stille og føle, at du kun lige overlever i dit liv, og hvis du er klar til, at der skal ske noget andet og gøre det, der skal til, så kan jeg også hjælpe dig med at få det til at lykkes og blive til virkelighed!


Karin har en særlig evne til at få mennesker til at sige ting, som de nok ikke ville sige til så mange andre
Birgitte Feldborg – underviser & MPE:

Karin har en særlig evne til at få mig til at lukke op og turde sige lige det, der er fylder i mit hoved, uden at jeg føler mig flov, mærkelig eller andet! Inden jeg kom hos Karin var jeg uklar og forvirret over, hvad der reelt var vigtigst for mig. Nu har jeg ro og jeg har helt styr på mine prioriteter – jeg mærker, hvordan jeg lever efter det, der er vigtigst for mig lige nu.”

 


 

Find din passion og din livsglæde, – og bevar den

Forløbet er et intensivt forløb, der hjælper dig med at finde ind til, hvem du virkelig er, og hvordan du kommer til at leve dit liv i overensstemmelse med dig selv, så du kan være alt det for alle andre, som du også gerne vil være – fordi du i første omgang er noget for dig selv.

Forløbet hjælper dig med at finde dine aller vigtigst kerne værdier, og det hjælper dig til at fjerne dit begrænsende og selvsaboterende mindset og erstatte det med glæde og nydelse, helhed og lethed.

Forløbet giver dig modet og styrken til at slippe din frygt, til at være og stå ved den kvinde, du er og til at slippe de ting i dit liv, som dræner dig, – så du i stedet kan bruge din energi til at opnå et liv, der gør dig glad, og som nærer dig, og hvor du lever i overensstemmelse med dig selv.

Forløbet hjælper dig til at blive ved med at holde fast i dig selv og (gen)finde dine inderste passioner, så du fortsætter med at have dig selv i første række, – også når forløbet er slut.

Forløbet hjælper dig til at komme ud af den onde cirkel, og til ikke bare at leve på overfladen af dit liv, så du undgår stress, frustration og underskud på din energikonto, men i stedet for bevarer både din livsglæde og din passion, og din følelse af at være uafhængig og fri.

 

 

Individuelt forløb til dig, der vil føle dig glad og fri

 

 

Få modet og inspirationen til at skabe handling og forvandling

Der er meget tabu forbundet med ikke at være tilfredse med vores liv.

Især når vi på overfladen der ud til at have alt og da bare burde være glade og tilfredse.

Men hvad nu, hvis det ER sådan du har det?

Hvad nu hvis du hverken er glad eller tilfreds?

Handling skaber forvandling og handling kræver mod.

Mod til at vælge dig selv til og mod til at også at vælge andre ting fra, – ting som måske ikke er gode for dig, men som alligevel giver dig tryghed eller som du ikke tør sige højt, at du ikke trives med eller er træt af, fordi du er bange for, hvad andre vil sige eller tænke om dig.

Forløbet hjælper dig til at finde det mod og til at handle, så du kan skabe DIN verden og DIN virkelighed på dine præmisser.

 

 


 

Karin besidder en råstyrke, pondus og ihærdighed som er helt unik for hendes arbejde
Brita Bay, sygeplejerske, coach og reiki-healer:

Under forløbet blev det tydeligt for mig, hvordan jeg bare nøjes i mit liv og hvordan jeg helt ubevidst satte mine passioner til side helt uden overvejelse. Forløbet hos Karin blev for mig et punktum i et kapitel af mit liv. Samtidig blev det en varm og kærlig selverkendelse af mit nye liv – hånd i hånd med mine passioner.”

 


 

Hvad giver du opmærksomhed i dit liv og hvordan kan forløbet hjælpe dig?

Det helt unikke ved dette forløb er, at det også indeholder en komplet, original Passionstest ( varighed 2 x 1½ time).

Det betyder at du arbejder med dig selv på flere niveauer gennem forløbet, men i den rigtige rækkefølge.

Du arbejder altså både med at slippe dine negative, begrænsende og selvsaboterende mønstre og tanker, og med dine inderste værdier og drømme, sådan at du ikke bare får gjort dem mulige, men også får sat handling bag dem.

 

 Det er det, du giver opmærksomhed i dit liv, som ender med at blive dit liv ” Sofia Manning

 

Vi skal alle sammen være varsomme med de negative og selvsaboterende tanker, for de har det med at blive til virkelighed:

Jo mere negativt du tænker og jo hårdere du er ved dig selv, jo mere bliver det også sådan.

Jo mere du fokuserer, på alt det du ikke vil, ikke kan og aldrig vil få eller opnå, jo mere får du af det, fordi du får aldrig lov til at se eller mærke andet!

 

Det fantastiske er, at det også forholder sig sådan med dine positive tanker og dit passions mindset

Du skal gøre dig fri af dine selvsaboterende og hæmmende tanker og erstatte dem med positive, passionerede tanker med udgangspunkt i DIN kerne og DINE værdier!

Passionstesten hjælper dig til at få sat fokus på alt det, der er aller vigtigst for dig lige nu, og den hjælper din med både at finde ud af HVAD det er, du gerne vil og med HVORDAN du opnår det.

Når du første ved, hvad dit fundament er, kan du begynde at bygge på det!

Forløbet og Passionstesten hjælper dig altså med at fastholde fokus på, hvordan du lever dit liv i overensstemmelse med dig selv og dine værdier, og bevarer dit mod til at stå ved dig selv, fortsætte og komme HELT i mål.

 

 

Individuelt forløb til dig, der vil føle dig glad og fri

 

 

 

Hvem er forløbet til?

Forløbet er til dig, der brænder for at der skal ske noget

Forløbet er til dig, der virkelig savner retning og mening i dit liv

Forløbet er til dig, der er på vej ud af stress og bare VED, at du ikke skal tilbage, hvor du kom fra!

Forløbet er til dig, der har fået nok af at leve dit liv på præmisser, der ikke er dine egne

Forløbet er til dig, der er klar til at investere i dig selv, dit liv og din lykke

Forløbet er til dig, der længe har tænkt, “Der skal snart ske noget”!

Forløbet er til dig, der vil skabe resultater for dig selv og komme i mål

 

Hvem er forløbet ikke til

Forløbet er ikke til dig, der er ramt af svær stress

Forløbet er ikke til dig, der ikke er klar til at investere dig selv og dit liv

Forløbet er ikke til dig, der går og venter på et kvik fix i dit liv

Forløbet er ikke til dig, der ikke har lyst til at komme af med din frygt og begynde at handle

Forløbet er ikke til dig, der ikke vil se dine passioner folde sig ud og blive til virkelighed

 

 

Det får du

 

 • En Passionstest som foregår ved 2 x 1½ times personlig live-session, som vi aftaler nærmere, når du bestiller dit forløb ( værdi 3.000 kr.)

 

 • 4 x 1:1 sessioner, som foregår via telefonen evt. fysisk fremmøde, hvor du ringer op på det på forhånd aftalte tidspunkt ( værdi 4.200 kr.)

 

 • Du får OGSÅ 4 skriftlige sparringer med mig via mails, så du sikres et godt og konstant flow i din proces også mellem sessionerne (værdi 2.200 kr)

 

 • Desuden har du ½ times gratis opfølgning pr. telefon 2 måneder efter dit forløb er afsluttet (værdi 550 kr).

 

 • Du får en dedikeret, fortrolig og kompetent mentor og støtte gennem hele dit forløb. Jeg giver dig modet og troen på dig selv hele vejen gennem din proces. Kærlig opbakning, inspiration og energi til hele tiden at komme fremad i din proces under forløbet er en selvfølge.

 

Forløbet er naturligvis incl. alle de materialer, litteraturhenvisninger og andre input, som der bliver brug for gennem lige præcis dit forløb f.eks. modeller oplæg til hjemmeopgaver, som sikrer,  at du får de resultater, som du gerne vil have.

 


Jeg vil SÅ meget anbefale Karin, hvis du ønsker klarhed i dit liv (og hvem ønsker ikke det..?)
 Anette Traberg – selvstændig:

“Inden mit forløb vidste jeg godt intuitivt, hvad der min passion. MEN jeg manglede ord og tro på, at det er muligt. Her 1 døgn efter er jeg helt rolig. Jeg kender min passion! – Og jeg ved, at den går i opfyldelse. Jeg er SÅ meget på rette vej. Det er tid til at handle!

Karin er super god til at skære ind til benet. Er super god til at spotte hvad der driver en. Ikke så meget bla bla bla og alt muligt, men roligt og nemt kommer guldkornene op til overfladen.
Jeg vil SÅ meget anbefale Karin, hvis du ønsker klarhed i dit liv (og hvem ønsker ikke det…?)

Din investering

6.500 kr. 

Beløbet kan betales over 2 rater

 

Lyder det som noget for dig – så lad os tage en uddybende samtale over telefonen:

 

Udfyld kontakt formularen her >>>> Kontakt

 

Det er ALDRIG for sent at finde modet til at være den, du er eller leve dit liv, sådan som du inderst inde aller helst vil.

Individuelt forløb til dig, der vil føle dig glad og fri

Karin Søsted, Life coach og mentor med speciale i passion og selvværd