Bedre selvværd og mere livsglæde – ja tak!

 

Den absolutte online guide til et godt selvværd og meget mere livsglæde.

 

 

Ja tak til mere livsglæde (1)

 

Er du en kvinde i din bedste alder og står du midt i dit liv og føler dig fastlåst i det samme mønster af lavt selvværd og manglende livsglæde hele tiden?

 

Tager du dig selv i at tænke, at du inderst inde gerne vil leve på en anden måde, men at der er noget, der bremser dig i at gøre alvor af det?

 

Føler du, at du konstant spænder ben for dig selv og at du aldrig komme nogen vegne?

 

At du har svært ved at sige fra over for andre og har svært ved at bryde ud af dårlige relationer, selvom de dræner dig og gør dig ked af det?

 

Oplever du, at du stadig snubler i de samme blokeringer, der holder dig fast i et dårligt selvværd, selvom du har læst 100 selvhjælpsbøger og synes, at du har forsøgt rigtig mange ting for at komme videre?

 

Føler du, at du mangler handlekraft, mål og retning, så du kan leve dit liv, sådan som du gerne vil?

 

Og er du frustreret og forvirret over, at dit liv i virkeligheden kun dræner dit overskud i stedet for at fylde dig op og give dig glæde – men du ved simpelthen ikke, hvad du skal gøre ved det?

 

Så er denne absolutte selvværdsguide et forløb, der er lavet lige til dig!

 

 

Hver eneste dag bliver jeg kontaktet af kvinder midt i livet og som er i deres bedste alder, som er frustrerede og ulykkelige over, at der er noget, der hele tiden spænder ben for dem og holder dem fast i de samme, negative og blokerende mønstre, som ødelægger deres selvværd og dræner deres overskud og livsglæde.

 

Det er kvinder, som:

 

 • Er ved at have fået nok af sidde fast og lide under et lavt selvværd og manglende livsglæde, og som alt for længe har haft fornemmelsen af, at de på en eller anden måde slet ikke lever det liv, som er deres

 

 • De har selv prøvet at komme videre med et utal af selvhjælpsbøger, foredrag og enkelte samtaler eller workshops, og inderst inde har de også en idé om, at det handler om blokeringer og selvværdssaboterende overbevisninger

 

 • Men det lykkes aldrig rigtig at komme helt ind til sagens kerne og få sluppet de blokeringer, det i virkeligheden handler om, for at de kan få lov at komme videre og leve det liv, som er rigtigt for dem

 

99% af de kvinder der opsøger mig, har de udfordringer!

 

Jeg har gennem de sidste år hjulpet mange kvinder med at komme af med de blokeringer én gang for alle, og med at få erstattet dem med et godt selvværd og plads til meget mere glæde i livet.

 

Jeg har set igen og igen, hvordan alt for mange kvinder bliver fanget i et liv, som er funderet på en masse negative fortællinger fra fortiden og blokerende og selvværdssaboterende overbevisninger, som ødelægger deres mulighed for at leve i dag og især også glæde sig til fremtiden og dagen i morgen.

 

De er eksperter i at være alt for hårde ved sig selv, tilsidesætte deres egne behov og i at sætte alle andre i første række.

 

De har fuldstændig glemt, hvad de selv har brug for og hvad der gør dem glade og fylder dem op og de er dødtrætte af det, frustrerede og ulykkelige, men de aner ikke, hvad eller hvordan de skal komme ud af det, og de tror efterhånden heller ikke på, at det kan lade sig gøre at ændre det.

 

Men det kan det!

 

Og det er det, jeg hjælper dig med gennem denne absolutte selvværdsguide.

 

 

Bedre selvværd og meget mere livsglæde

 

 

Guiden viser dig sikkert og trin-for-trin, hvordan du bl.a.:

 

 • Tager ansvar for dit eget liv – NU!

 • Slipper fortidens spøgelser og din egen begrænsende selvkritik

 • Får gjort dit fremtidige liv til noget, som du selv er med til at forme og som du glæder dig til

 • Hvad der skal til for at gøre dig glad og fylde dig op og hvordan du føler meget mere elsket, set og værdifuld

 • Hvordan du bliver meget bedre til også at sætte dig selv i første række, og at kende forskel på dine følelser og få dækket dine egne behov

 

Guiden er bygget op som et onlineforløb og består af hele 5 individuelle moduler plus en kickstartsession og bonusmateriale, der ligger i forløbet som to separat moduler.

 

Lydfiler, arbejdsark, visualiseringsøvelser og PDF-filer klæder dig alt sammen godt på til både at følge pakkens trin og sikre, at du også får det maksimale udbytte med dig dit liv fremover.

 

Guiden er lavet som en pakke, der er sat sammen af den viden og de mest effektive værktøjer, modeller, teorier og redskaber, som jeg ved, at du har brug for til at få skabt det absolut bedste fundament for et godt selvværd og plads til meget mere livsglæde, energi og overskud i dit liv.

 

Og oveni det hele har du samtdig mig med dig hele vejen igennem på alle de mange lydfiler, sådan at du kan støtte dig til mig undervejs!

 

 

I løbet af guidens 5 moduler hjælper jeg dig detaljeret og trin-for-trin igennem:

 

 1. Hvordan du får kontakt til der, hvor du er lige nu, finder din egen, sande motivation og sat sejl på DIN rejse tilbage til dig selv og det liv, som du inderst inde længes efter og bare gerne vil have lov til at leve

 

 1. Hvordan du får gjort op med og givet slip på de fortællinger og overbevisninger fra fortiden, som hverken er sande længere eller giver dig noget som helst godt.

 

 1. Hvordan du lige nu og én gang for alle får ændret retningen på din fremtid, så du i stedet for et snuble i fortiden og spænde ben for dig selv konstant, bliver i stand til hele tiden at sætte den ene fod foran den anden på DIN sande og unikke livsvej resten af dit liv

 

 1. Du lærer, hvordan du bliver langt bedre til også at lytte til dine egen behov, og hvordan du får magten og kontrollen over af alle de tunge og negative følelser, som i virkeligheden er dem, der forhindrer dig i at mærke og også give dig selv alt det, som du har brug for

 

 1. Du lærer også hvordan du bliver meget bedre til at fylde dig selv op og hvad der overhovedet skal til, for at du føler dig både set og elsket og værdifuld – og hvordan du får meget mere af det!

 

 

 

Sofia Manning har sagt:

Det er det, du giver opmærksomhed i dit liv, som ender med at blive dit liv.

 

Jeg har oplevet det SÅ mange gange og set det masser af gange hos mine kunder:

 

Når du begynder at få ændret dit fokus og gjort op med og givet slip på nogle af alle de ting, som du sidder fast i – SÅ kommer der pludselig både mod og håb og energi og overskud op til overfladen på en helt anden måde, end du nogensinde havde forestillet dig og med bonusser som:

 

 • Meget mere livsglæde
 • Et langt bedre selvværd
 • OG følelsen af, at du er både stærk nok til at handle og pludselig også ved, hvilken retning du skal i med dit liv

 

Og Albert Einstein er kendt for at have sagt:

Problemer kan ikke blive løst med det samme mindset, som skabte dem. ”

 

Så har du siddet fast tilpas længe lige nu, og har besluttet dig for at gøre noget andet, end du hidtil har gjort.

 

vil jeg varmt anbefale dig at gå ombord i denne guide, følge modulerne, lytte til alle de guidede lydfiler, lave øvelserne, lytte til og læse ekstramaterialet.

 

I mens du mærker, hvordan du bliver tryg, og at både håbet og glæden begynde at boble inden i dig, fordi det går op for dig, hvordan tingene rent faktisk begynder at ændre sig.

 

For denne guide er ikke bare et traditionelt online forløb med en enkelt lydfil og et arbejdsark!

 

Guiden her er et onlineforløb med:

 

En  indledende og absolut nødvendig kickstartsession, hvor jeg introducere dig til forløbet og hvad der skal til, for at du sikre dig de aller bedste resultater og transformationer af dit liv.

 

En overordnet lydfil og introduktion til HVERT modul.

 

Særskilte lydfiler til alle øvelserne undervejs.

 

Øvelser og arbejdsark som PDF-filer lige til at printe og arbejde med til alle modulerne.

 

E-bog om de 5 kærlighedssprog.

 

Forskelligt bonusmateriale i et separat modul hvor du får endnu flere værktøjer, lydfiler, ekstra teori og viden til hjælp til, hvordan du:

 

 • Undgår at gå i stå undervejs
 • Holder motivationen oppe
 • Opdager og får stoppet nogle af de mest indgroede selvværdssaboterende mekanismer, som pt. spænder ben for dig

 

Og det bedste af det hele er, at:

 

 • Du kan følge modulerne og lave forløbet helt i dit eget tempo og bruge lige præcis den tid på det, som passer dig
 • Du kan gøre det hjemme hos dig selv, du er ikke bundet af at skulle møde op et bestemt sted til et bestemt tidspunkt
 • Du får din helt egen adgang til dit personlige onlinerum, hvor hele forløbet kommer til at ligge, uden at du behøver at gemme en hel masse på din computer
 • Forløbet er dit til evig tid og du kan downloade og printe arbejdsarkene lige så mange gange, du har lyst til
 • Plus at du kan downloade alle lydfilerne og lytte til dem på f.eks. din telefon, mens du går tur, er i haven, laver mad osv.!
 • OG at du har den unikke mulighed for min personlige og individuelle hjælp og sparring over 1 session undervejs eller når du har gennemført forløbet

 

Her kan du læse, hvad Ditte siger om at følge et af mine tidligere online forløb, PASSION 2016!:

 

bedre selvværd og meget mere livsglæde

 

 

Er du klar til at få alle redskaberne, skabelonerne, arbejdsarkene, visualiseringerne, lydfilerne, den teori og viden du lige nu mangler for at få skabt et godt selvværd og meget mere livsglæde?

 

Så invester i forløbet og lad lige netop nu være det tidspunkt, hvor du beslutter dig for, at du selv, dit selvværd og din livsglæde skal blomstre.

Du kan være i gang med forandringerne om 5 minutter og til blot den samme pris som endnu en shoppetur, som du ikke har brug for.

 

JA TAK jeg er klar til at få et godt selvværd og mere livsglæde<<<<<

 

God fornøjelse med dit valg og husk, at jeg ikke er længere væk end en mail eller et opkald!

 

Karin Søsted - passionscoach & selvværdsvejleder

Karin Søsted – Life coach og Stresskonsulent med speciale i selvværdssabotage

 

Prisen for HELE guiden er:  995 kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs handelsbetingelserne her